Ramazan Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı?

Ramazan Bayramı ne zaman milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. On bir ayın sultanı Ramazan'ın 26. gününe geldik. Ramazan ayı sonrasında Şevval ayı ile başlıyor ve üç gün sürecek boyunca kutlanıyor. Peki, Ramazan Bayramı ne zaman? Bayrama kaç gün kaldı? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? İşte 2023 Ramazan Bayramı tarihi...

Ramazan Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı?

Ramazan Bayramı için geriye sadece bir kaç gün kaldı. Ramazan'ın 26. günündeyiz ve bu gece Bayramının da habercisi sayılan Kadir Gecesi idrak edilecek. Oruç ibadetinin yerine getirildiği mübarek Ramazan ayı sonrasında üç gün bayram kutlanacak. Vatandaşlar, bayrama kaç gün kaldı, Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor, arife hangi gün merak ediyor.

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN, KAÇ GÜN KALDI?

On bir ayın sultanı Ramazan ayı, 20 Nisan Perşembe günü sona erecek. Bayram arifesi de olan bu günün devamında üç gün Ramazan Bayramı kutlanacak.

Ramazan Bayramı Arifesi 20 Nisan Perşembe
Ramazan Bayramı 1. Gün 21 Nisan Cuma
Ramazan Bayramı 2. Gün 22 Nisan Cumartesi
Ramazan Bayramı 3. Gün 23 Nisan Pazar

Ramazan Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı? - Resim : 1

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN?

Resmi olarak Ramazan Bayramı, yarım gün arefe ile birlikte 3,5 gün olarak kutlanıyor. 21 Nisan Cuma günü başlayan ve hafta sonuna denk gelen Ramazan Bayramı, ekstra bir tatil imkanı sağlamıyor.

AVM'de sapkınlık yapan sanığa 19,5 yıl hapis istemi Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı! Kadir Gecesi namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Kadir Gecesi özel programı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?