QNB Finansbank'tan emeklilere büyük jest! Tek başvuruya 16.200 TL yatırılacak

Emekliliğinizi daha da keyifli hale getirmek ister misiniz? QNB Finansbank'ın sunduğu özel kampanyalarla toplamda 16.200 TL'ye varan avantajlardan yararlanabilirsiniz! 15.000 TL'ye kadar nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartıyla yıllık 1.200 TL indirim sizi bekliyor. Detaylı bilgi haberimizde...

QNB Finansbank'tan emeklilere büyük jest! Tek başvuruya 16.200 TL yatırılacak

Emekli maaşınızla birlikte cebinizi daha da doldurabilirsiniz! QNB Finansbank'ın emeklilere özel kampanyası sayesinde, aylık maaşınız ne kadar olursa olsun, size özel belirlenen nakit promosyonlarla emekliliğinizi daha konforlu hale getirebilirsiniz. Örneğin, aylık maaşınız 20.000 TL ve üzerindeyse, 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Bu avantajlarla hem bütçenizi rahatlatabilir hem de hayat standardınızı yükseltebilirsiniz.

QNB Finansbank

Emekliliğinizi daha da keyifli hale getirmek ister misiniz? QNB Finansbank'ın sunduğu özel kampanyayla hem nakit promosyon kazanabilir hem de CardFinans Emekli kredi kartıyla alışverişlerinizde büyük indirimlerden yararlanabilirsiniz. Üstelik banka, emeklilerin tüm finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak, emekliliğinizi daha konforlu hale getirmenize yardımcı olur. Bu fırsatı kaçırmayın!

QNB Finansbank'ın emeklilere özel kampanyasıyla hem cebinizi doldurabilir hem de alışverişlerinizi daha ekonomik hale getirebilirsiniz. CardFinans Emekli kredi kartıyla yıllık 1.200 TL indirim kazanırken, banka tarafından sunulan uzun vadeli tasarruf planları ve düşük faizli kredilerle geleceğinizi güvence altına alabilirsiniz.

 
Yılmaz Özdil'den Selçuk Bayraktar'a teşekkür Göz altı morluklarını ve torbalarını yok ediyor! Şifası kabuğunda çıktı! Sağlık Bakanlığı iller arası tayin kura sonuçları belli oluyor! Meteoroloji güncel hava durumu tahmini 26 Temmuz: Bugün hava nasıl olacak, yağış var mı?