Polis ve gazetecilere "emniyet müdürünü ara" tehdidi! İstanbul'da bir garip çevirme

İstanbul'da bir kadın emniyet ekiplerinin Kadıköy'deki çevirmesine takıldı. Emniyet kemeri takmadığı için ceza yiyecek olan genç kadın polislere zorluk çıkarttı. Önce "ben sanatçıyım çekemezsiniz" diyen kadın, daha sonra "Kızım Kadıköy emniyet müdürünü ara" diyerek tehditler savurdu.

Polis ve gazetecilere "emniyet müdürünü ara" tehdidi! İstanbul'da bir garip çevirme

İstanbul'daki bir trafik denetlemesi daha olaysız bitmedi. Kadıköy'deki polis çevirmesinde 70 araç kontrol edildi, 80 bin TL para cezası kesildi, 10 araç da trafikten men edildi. Ancak her şey bu kadarla sınırlı değil.

Polis ve gazetecilere "emniyet müdürünü ara" tehdidi! İstanbul'da bir garip çevirme - Resim : 1

ÖNCE "BEN SANATÇIYIM ÇEKMEYİN" DEDİ...

Aracı hareket halindeyken emniyet kemeri takmadığı için ceza kesilen sanatçı olduğunu söyleyen Ş.E. isimli sürücü görevini yapan basın mensuplarına öfkelenerek, "Ne yapıyorsunuz? Ne hakla beni çekiyorsunuz? Ben sanatçıyım çekmeyin beni" dedi.

Polis ve gazetecilere "emniyet müdürünü ara" tehdidi! İstanbul'da bir garip çevirme - Resim : 2

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 00.00 ile 03.00 saatleri arasında Kadıköy Sahil Yolu Çetin Emeç Bulvarı üzerinde denetim yaptı. Denetim esnasında birçok araca cezai işlem uygulandı. Bazı araçlar trafikten men edildi.

Polis ve gazetecilere "emniyet müdürünü ara" tehdidi! İstanbul'da bir garip çevirme - Resim : 3

"KIZIM EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ARA"

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı denetimde emniyet kemeri takmadığı için ceza kesilen ve sanatçı olduğunu söyleyen Ş.E. isimli kadın sürücü görevini yapan basın mensuplarına öfkelenerek "Ne yapıyorsunuz? Ne hakla beni çekiyorsunuz? Ben sanatçıyım çekmeyin beni" Kadın sürücü yanındaki kızına 'kızım hemen Kadıköy emniyet müdürünü ara' diyerek basın mensuplarını korkutmaya çalıştı. O anlar kameralara yansıdı.

Polis ve gazetecilere "emniyet müdürünü ara" tehdidi! İstanbul'da bir garip çevirme - Resim : 4

Trafik denetiminde ceza kesilen Erol Köse, "Emniyet kemerinden ceza yedik, eve gidiyorduk 495 ceza yedik" dedi.

Ceza yiyen diğer bir başka sürücü, "4 bin lira bir ceza yedim. Abartılı egzoz varmış bilmiyordum ben de aracı aldığımda böyleydi. İlk defa ceza yedim" dedi.

Polis ve gazetecilere "emniyet müdürünü ara" tehdidi! İstanbul'da bir garip çevirme - Resim : 5

Depremden kurtuldu kalp krizine yenildi Bağcılar'da halı saha maçı sonrası kan aktı Çınar ağacı arabalara hasar verdi İBB Maltepe'de 17 çam ağacını söktü!