Pençe-Kilit şehidi Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti ortaya çıktı

Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Kahramanmaraşlı Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, şehit olmadan 3 gün önce vasiyetini söylediği ortaya çıktı. Şehit Mehmet Ali Horoz’un şehit olduğu takdirde bir Afrika ülkesine su kuyusu açtırılmasını istedi.

  • Pençe Kilit operasyon bölgesinde dün yapılan arama tarama faaliyeti sırasında terör örgütü mensupları ile girilen temasta Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz şehit düştü.
  • Şehidin acı haberi Kahramanmaraş'taki ailesine ulaştırıldı. Şehadet haberinin ardından şehidin vasiyeti de ortaya çıktı.

Pençe-Kilit şehidi Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti ortaya çıktı - Resim : 1

3 GÜN ÖNCE ARKADAŞI RÜYASINDA GÖRMÜŞ

  • Arkadaşları tarafından şehit olmadan 3 gün önce kaydedilen görüntülerde Şehit Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, "Volkan" isimli arkadaşının rüyasında kendisini şehit olarak gördüğünü anlattı.

Pençe-Kilit şehidi Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti ortaya çıktı - Resim : 2

YATAKHANEDE VASİYETİNİ AÇIKLADI

  • Şehidin ise, "Eğer ben şehit olursam bir Afrika ülkesine su kuyusu açtırmanızı rica ediyorum sizden. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dediği öğrenildi.

Pençe-Kilit şehidi Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti ortaya çıktı - Resim : 3

  • Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, bugün öğle namazına müteakip Onkişubat ilçesi Hasancıklı Mahalle Mezarlığı'nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Pençe-Kilit şehidi Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti ortaya çıktı - Resim : 4

Kaynak: İHA

Ağrı Dağı'nın zirvesinde karakış hakim Yılanların dansı kamerada Niğde'de bir mahalleye 'kuduz' karantinası Kurban ne zamana kadar kesilir, kurban kesim ne zaman bitiyor?