Otobüs terminalinde korku dolu anlar! İki çocuğu altına alarak peronlara çıktı

Balıkesir'de, otobüs terminalinde korku dolu bir kaza yaşandı. Yolcu otobüsü iki çocuğu altına alarak peronlara çıktı. Büyük panik yaşanan kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Balıkesir'de, otobüs terminalinde meydana gelen kaza korku dolu anlara neden oldu. Bir yolcu otobüsü peronda bekleyen iki çocuğu altına alarak peronlara çıktı. Kaza anlarında bankta uzanan bir vatandaş ise ucuz atlattı.

Otobüs terminalinde korku dolu anlar! İki çocuğu altına alarak peronlara çıktı - Resim : 1

Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece Edremit Otogarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf S. (44) idaresindeki 34 EMG 798 plakalı yolcu otobüsü vites arızası sonucu geri gitmek isterken ileri hareket ederek önünde bekleyenleri altına alarak perona çıktı.

Otobüs terminalinde korku dolu anlar! İki çocuğu altına alarak peronlara çıktı - Resim : 2

2 ÇOCUK OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI

Kazada, 9 yaşındaki Y.Z.K ile 14 yaşındaki E.G. otobüsün altında kaldı. O esnada bankta yatan bir vatandaş ise kazayı ucuz atlatıp banktan atladı.

Otobüs terminalinde korku dolu anlar! İki çocuğu altına alarak peronlara çıktı - Resim : 3

Büyük panik yaşanan ve ucuz atlatılan kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili polisin incelemesi sürüyor.

Sahte şeyh fişle randevu verip muska yapıyor 5 ilçede Scooter hız sınırı düşürüldü Stajyerin manevrası yaşlı adamı boğulmaktan kurtardı Aldatıldığını öğrenen kadının intikamı sosyal medyayı salladı