AK Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı Osman Arslan kimdir?

Osman Arslan, AK Parti tarafından Kırşehir Belediye Başkan adayı gösterildi. Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Osman Arslan, uzun yıllar Kırşehir'de doktorluk yapmış ve başhekimlik görevinde bulunmuş. Peki, Hasan Arslan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

AK Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı Osman Arslan kimdir?

AK Parti, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerde Kırşehir Belediye Başkanlığı için Dr. Osman Arslan'ı gösterdi. Osman Arslan, 2023 yerel seçimlerinde Kırşehir Milletvekilliği adaylığında 2. sırada idi. Kırşehir Belediye Başkan adaylığı sonrasında Dr. Osman Arslan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli araştırılmaya başlandı. İşte Dr. Osman Arslan hakkında merak edilenler...

OSMAN ARSLAN KİMDİR?

Dr. Osman Arslan, 1958 yılında Kırşehir Mucur Yabanlı'da doğmuş ve Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Uzun yıllar boyunca sağlık sektöründe hizmet veren Arslan, Ankara Numune Hastanesi, Kızılcahamam Devlet Hastanesi, Ankara Hastanesi KBB Kliniği ve Kırşehir Devlet Hastanesi'nde görev yapmıştır. Özellikle Kırşehir Devlet Hastanesi'nde üç yıl süreyle başhekim olarak görev yapması, onun Kırşehirli vatandaşlar tarafından tanınmasında da etkili oldu.

Dr. Osman Arslan, sağlık sektöründeki başarılı kariyerinin ardından siyasete atıldı. 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde AK Parti Kırşehir Milletvekilliği adaylığında ikinci sırada yer alan Arslan, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerde Kırşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den adaylığı kesinleşmiştir.

Dr. Osman Arslan, mesleki ve siyasi başarılarının yanı sıra, sosyal ve kültürel alanda da etkin bir isimdir. Kırşehir Tabip Odasının Kurucu Üyeliği, İlim Yayma Cemiyeti Kurucu Üyeliği ve Kırşehir Kent Konseyi Tabip Odası Temsilciliği gibi görevler üstlenmiştir. Ayrıca, bir Amatör Küme Futbol Takımının Başkanlığı görevini de yürütmüş ve Fransızca bilgisi ile kültürel açıdan da zengin bir profil sergilemiştir.

Evli ve üç çocuk babası olan Dr. Osman Arslan, Fransızca bilmektedir.

 

Konya'da bir garip kuzu Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut kimdir? AK Part Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı kimdir? Eşine kur yapan tilki kamerada