Ordu'da park eylemi yapan çocuklara Belediye Başkanı'ndan yanıt

Ordu'da 8 çocuk evlerine yakın yerde park olmaması sebebiyle, sokakta "Park isteriz" sloganı atıp eylem yaptı. Komşuların kayda alıp, sosyal medyaya paylaştığı görüntülerin peşinden Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, çocuklara park müjdesi verdi.

  • Ordu'nun Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi 963 Sokak'ta ikamet eden çocuklar, evlerine yakın çevrede park olmaması sebebiyle sokağa çıkıp "Park isteriz" sloganıyla eylem yaptı.
  • Çocukların eylemi, komşular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

BELEDİYE BAŞKANI KAYITSIZ KALMADI

  • Çekilen görüntünün sosyal medyada paylaşılıp ilgi görmesi ve etkileşim alması sonrası, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, alana park yapılacağını duyurdu.
  • Tepe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Haklı bir talebi nasıl da güzel bir eylemle dile getiriyorlar. Yöntem, üslup ve eylem harika. İlgili müdürlerimizle görüştüm. Talebin iletildiği sokağa en yakın konumda bulunan uygun bir alana park yapacağız. Sevgili kardeşlerimin isteği bizim önceliğimizdir. Çalışmalara başladık. Ayrıntıları en kısa sürede paylaşacağız. Sizi seviyorum kardeşlerim" dedi.

Ordu'da park eylemi yapan çocuklara Belediye Başkanı'ndan yanıt - Resim : 1

Ordu'da park eylemi yapan çocuklara Belediye Başkanı'ndan yanıt - Resim : 2

Kaynak: DHA

Bu haftaki cuma hutbesi yayımlandı mı, konusu nedir? MasterChef'te sezonun ilk düellosunu kazanan takım belli oldu! Kontrolden çıkan kamyonet dehşet saçtı İETT otobüsü binaya girdi