Nişantaşı Üniversitesi'nde ikinci 'çıplaklık' isyanı: Normal açıklık vardır, bu açıklık değil çıplaklık

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı Üniversitesi öğrencisi genç bir kadın, okuldaki kızların açık giyinmesine tepki gösteren bir video paylaşmıştı. O videolara bir yenisi eklendi. Bir başka genç kız da kış mevsimi olmasına rağmen kızların açık giyinmeye devam ettiğini belirterek “çıplaklıklarına” isyan etti.

Geçtiğimiz hafta bir genç kız, Nişantaşı Üniversitesi'ndeki kızların çok açık giyindiğini belirterek çektiği video ile duruma isyan etmiş, “Nişantaşı Üniversitesi’nin kızlarına sesleniyorum. Kızlar ben sizin g.tünüzün lobunu görmek zorunda değilim” ifadelerini kullanmıştı.

Nişantaşı Üniversitesi'nde ikinci 'çıplaklık' isyanı: Normal açıklık vardır, bu açıklık değil çıplaklık - Resim : 1

YİNE BENZER BİR VİDEO

Dün sosyal medyada benzer bir paylaşım daha viral oldu. Başka bir genç kız “Gerçekten kışın sizin götünüzü görmek istemiyorum. Normal açıklık vardır, bu açıklık değil çıplaklık. İğrenç” diyerek duruma isyan etti.

Nişantaşı Üniversitesi'nde ikinci 'çıplaklık' isyanı: Normal açıklık vardır, bu açıklık değil çıplaklık - Resim : 2

Birçok kullanıcı üniversite öğrencisine tepki gösterirken bu videoların neden bu kadar arttığı merak konusu oldu.

Kaynak: haberet.com

Armutlu'nun görüntüleri yürekleri dağladı MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu? MERNİS adresi nedir? Boş konuta adres bildirimi nasıl yapılır? Hac kurası bugün çekiliyor: 2024 hac kurası sonuçları nasıl öğrenilir?