Naci Görür istifa etti mi? Açıklama geldi

Sosyal medya 'Naci Görür istifa etti' iddialarıyla çalkalanırken Deprem Bilimci'den iddialara yanıt geldi. Görür, istifa etmediğini, 2014 yılında İTÜ'den emekli olduğunu açıkladı.

Naci Görür istifa etti mi? Açıklama geldi
  • Deprem Bilimci Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, görevinden istifa ettiği iddialarının eski olduğunu ve 2014'te İTÜ'den emekli olduğunu açıkladı.
  • Görür aynı zamanda, pek çok özel üniversitenin kendisine çeşitli görevler teklif ettiğini fakat Türkiye'deki üniversitelerle ilgilenmediğini söyledi.

'ÖLÜNCEYE KADAR HİZMET EDECEĞİM'

  • Görür'ün X hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
"Sevgili arkadaşlar, bugünlerde benim Türkiye’deki akademik dünya ve üniversitelerle ilgili bir demecim dolaşıyor ve tüm deprem ile ilgili çalışmalardan istifa edeceğim söyleniyormuş. Arkadaşlar bu yazı eski. Ben 2014 yılında İTÜ’den emekli oldum. Bir çok özel üniversite bana çeşitli görevler teklif etti. Ben de artık ülkemizdeki üniversitelerle ilgilenmediğimi söyledim. İstifa falan yok. Zaten emekli oldum. Türkiye’de en iyi üniversiteler arasında önde gelen üniversite İTÜ, gerisini siz düşünün. Bugün hakkımda okuduğunuz yazı 10 senelik. Ülkemi, sizi seviyorum ve ölünceye kadar hizmet edeceğim, sevgiyle."
Bugün Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta, gündem maddeleri neler? Trabzonspor'un eski başkanı hayatını kaybetti SADAT'ın kurucusu Adnan Tanrıverdi 79 yaşında hayatını kaybetti Tarımda küresel iklim krizi