Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı hakkındaki bilgiler

Mustafa Aksakallı, oyuncu Ezgi Mola ile bugün evleniyor. Dört yıldır birlikte olan çiftin nikah töreni haberi sonrasında internette Mustafa Aksakallı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli araştırılmaya başlandı. İşte Mustafa Aksakallı hakkındaki bilgiler...

Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı hakkındaki bilgiler

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı ile bugün dünyaevine giriyor. Oyuncunun 4 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi ile nikah törenine sadece 14 kişinin katılacağı bildirildi. Peki, Mehmet Aksakallı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte Ezgi Mola ile evlenecek olan Mustafa Aksakallı'nın hakkında merak edilenler...

MUSTAFA AKSAKALLI KİMDİR?

Mustafa Aksakallı, 1985 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Aslen Adıyamanlı olduğu söylenenler arasında yer alıyor.

Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı hakkındaki bilgiler - Resim : 1

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Mustafa Aksakallı'nın Acun Ilıcalı, Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve Kerimcan Durmaz gibi ünlü isimler ile arkadaş olduğu bilinmektedir.

Mustafa Sakallı ile Ezgi Mola, 2019 yılından beri birlikteler.

İşletmeci olan Mustafa Aksakallı'nın İzmir'de çeşitli yerlerde mekanları var. Aynı zamanda Kuşadası'nda da lüks bir eğlence yerinin de işletmeciliğini yaptığı bilinmektedir.

Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı hakkındaki bilgiler - Resim : 2

Son olarak Ezgi Mola'yla birlikte yeni bir mekan açarak ortak olmuşlardır. Alaçatı'da bulunan bu mekanın ismiyse Boop'tur.

Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı hakkındaki bilgiler - Resim : 3

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @mustafaksakalli, Twitter'da @mustafaksakalli kullanıcı adıyla yer almaktadır.

kimdir
Oy verme saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Petrol deneme üretimi başladı Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA açıklaması Kemal Derviş kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?