Murat Kurum ok atarak Dünya Şampiyonu Mete Gazoz'a ithafta bulundu!

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Partili Murat Kurum, Dünya Şampiyonu Mete Gazoz'u tebrik ettikten sonra ok attığı görüntüleri paylaştı. Kurum paylaşımında, "Bir Mete Gazoz değiliz tabi" ifadelerine yer vererek genç şampiyona ithafta bulundu.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Partili Murat Kurum, Almanya'da Dünya Şampiyonu olan milli sporcumuz Mete Gazoz'u tebrik etti. Kurum daha sonra, ziyaret ettiği Örnek Gençlik Spor Kulübü'nde ok attığı anları paylaştı.

"O BİR DÜNYA ŞAMPİYONU"

AK Parti'nin Meclis'teki Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, milli sporcu Mete Gazoz'un dünya şampiyonluğunu tebrik etti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kurum, "O bir DÜNYA şampiyonu Harikasın Mete Gazoz, tebrikler şampiyon" ifadelerine yer verdi.

BİR METE GAZOZ DEĞİLİZ TABİ

Murat Kurum daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaptı. Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu milli okçumuz Mete Gazoz'a ithafta bulunan Kurum, "Bir Mete Gazoz değiliz tabi" ifadelerine yer verdi.

Murat Kurum ok atarak Dünya Şampiyonu Mete Gazoz'a ithafta bulundu! - Resim : 1

e-devlet'i kopyalayarak dolandırıcılık peşine düştüler! İncilay Şahin kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? AK Partililerin en sevdiği isim Atatürk Dalgaların arasında namaz