Muhammed Nur Nahya'nın son videosu gündem oldu! 'Alo Sinan, kurt bakışlım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taklidini yaptığı videolarla tanınan fenomen Muhammed Nur Nahya'nın yeni videosu sosyal medyada gündem oldu. Yahya, ATA İttifakı Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı'na destek vermesi ile ilgili yeni bir video kayda aldı.

Türkiye, 14 Mayıs'ta adayların yüzde 50+1 bir alamaması sebebiyle ikinci tura gidecek. 28 Mayıs'taki ikinci tur seçimlerinden önce ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, dünkü açıklamasında Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini kamuoyuyla paylaştı.

SİNAN OĞAN VİDEOSU ÇOK KONUŞULDU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taklit ettiği videolarla gündem olan fenomen Muhammed Nur Nahya, Oğan ile ilgili bir video çekti. Gündem olan videoda Nahya şunları ifade etti:

"Alo Sinan, kurt bakışlım. Nasıl gidiyor, görüşemiyoruz. Şimdi Devlet Bey ile konuştuk. Seçim sonrası, şöyle 2-3 günlüğüne tatil ayarlayalım. Tanrı Dağı'na gidelim, Sinan sever dedik. Ümit'e söyle bize şu Zafer turizmden yer ayarlasın."

 ERDOĞAN İLE BİR BULUŞMUŞTU
Erdoğan videolarıyla adından söz ettiren Nahya, geçtiğimiz günlerde Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti.