Muhafazakar gelin adayı alkolsüz şampanyayla bekarlığa veda etti, sosyal medya 'görgüsüz' dedi

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündem olan alkolsüz bekarlığa veda partisine bir yenisi daha eklendi. Muhafazakar gelin adayı, düzenlediği bekarlığa veda partisinde alkolsüz şampanya patlatarak nedimelerine ikram etti. O anlar sosyal medyada hızla yayılırken gelinin partisi bazı kişilerce 'görgüsüz'lük olarak yorumlandı.

Son dönemlerin modası olan 'bekarlığa veda partisi',  muhafazakar gelin adaylarının da gözdesi olmaya başladı. Gelin adayları, genelde alkolle kutlanan partileri kendilerine uygun hale getirmeye başladı.

Alkolsüz şampanya ve danslarla gönüllerince eğlenen gelin adayı ve nedimeleri sosyal medyada hızla yayılıyor.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, bekarlığa veda partisi için bir araya gelen muhafazakar gelin adayı ve arkadaşları ellerindeki alkolsüz şampanya ile dikkat çeken bir parti verdiler.

Muhafazakar gelin adayı alkolsüz şampanyayla bekarlığa veda etti, sosyal medya 'görgüsüz' dedi - Resim : 1

Alkolsüz şampanya patlatıp, dansçı tuttulan gecede gelin adayı bardakları tek tek doldururken şampanyayı köpürtmeyi de ihmal etmedi.

Muhafazakar gelin adayı alkolsüz şampanyayla bekarlığa veda etti, sosyal medya 'görgüsüz' dedi - Resim : 2

Paylaşılan görüntüler çok sayıda kullanıcı tarafından tepkiyle karşılandı. 

Öte yandan geçtiğimiz hafta bir başka gelin adayı da benzer bir kutlamaya imza atmıştı.

Muğla'da 17 yaşındaki kız tarafından cinsel taciz iftirası atılan doktor Rahman Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, fazileti ve tefsiri Yeni SGK Başkanı Raci Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Şehit asker son yolculuğuna uğurlandı