Bugün Müge Anlı'da neler olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor. Müge Anlı, programa başvuran kişilerin sorunlarına çözüm arıyor, kayıp kişileri bulmaya, cinayetleri çözmeye çalışıyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 3 Mart Cuma günü, bugün neler yaşanacak? Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayını bağlantısı haberimizde.

Bugün Müge Anlı'da neler olacak?

Müge Anlı bugün var mı merak ediliyor. Ekranların en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, vatandaşların sesi oluyor. Kayıp kişiler, fail meçhul cinayetler, dolandırıcılıklar Müge Anlı'da işleniyor, tanık ve sanıkların sert tartışmaları ekrana geliyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında... 3 Mart Cuma Müge Anlı ile Tatlı Sert programında neler yaşanacak merak ediliyor. İşte Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayın detayları...

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

MÜGE ANLI CANLI İZLE

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aracıyla birlikte kayıplara karışmıştı, Recep Arı ile ilgili sıcak gelişme... Tüfekle ayrıldığı evine geri dönmedi. Recep Arı'nın öldürüldüğü ortaya çıktı. Eşi gözaltına alındı.

Saldırdığı arkadaşı canlı yayında... Recep Arı'yı kim, neden öldürdü? Recep Arı'nın cenazesi aracıyla birlikle köyüne 9 km uzaklıktaki ormanlık alanda bulundu. Arkadaşı Kadir ile en son görüşmüştü, silahla vurularak öldürülen adamın vücuduna 6 kurşun isabet ettiği ortaya çıktı.

Arkadaşı canlı yayında...
Aralarında bir sorun olmadığını, kendisiyle birlikte bir yere gittiklerini sonrasında alkollü olduğunu anladığını söyledi. Sohbet etmeye başladıklarını, Recep Arı'nın kendisine hesap sorduğunu kendisine küfür ettiğini söyledi.

Canlı yayında arkadaşı Kadir gözaltına alındı. Savcı talimatıyla gözaltına alınan genç adam, şüpheler beni gösteriyor ama benim hiçbir suçum yok dedi.

Burhan Karakuş kıskançlık kurbanı mı? Burhan Karakuş'un eşi ve sevgilisi karşı karşıya... Cinayetin nedeni ihanet miydi?

Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? EYT Resmi Gazete'de bugün yayınlandı mı? Deprem sonrası ilginç görüntü Resimli, kısa ve anlamlı en güzel Cuma mesajları