MSÜ Hava Harp ve Astsubay Meslek Yüksekokulu sonuçları nasıl öğrenilir, kayıtlar ne zaman başlıyor?

MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları sonuçları açıklandı. Milli Savunma Üniversitesi tarafından yapılan duyuruda adaylara yapılacak çağrı tarihleri ile birlikte MSÜ kayıt tarihleri de açıklandı. Peki, MSÜ sonuçları nasıl öğrenilir?

MSÜ Hava Harp ve Astsubay Meslek Yüksekokulu sonuçları nasıl öğrenilir, kayıtlar ne zaman başlıyor?

2024 Milli Savunma Üniversite sonuçları e-devlet üzerinden açıklandı. MSÜ personel temin sayfasından yapılan açıklamada Hava Harp ve Astsubay Meslek Yüksekokullarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların belli olduğu açıklandı. Adaylara, https://personeltemin.msb.gov.tr/ sayfasından ve telefonla arama şeklinde çağrı yapılacak. 

MSÜ Hava Harp ve Astsubay Meslek Yüksekokulu sonuçları nasıl öğrenilir, kayıtlar ne zaman başlıyor? - Resim : 1

HAVA HARP OKULU ÇAĞRI VE KAYIT TARİHLERİ

2024 MSÜ Harp Okulları sonuçları, e-Devlet üzerinden ile "Çağrı/Sınav Durumu" menüsü altında öğrenilebiliyor. Aday Çağrı İşlemleri 19-27 Ağustos 2024 (son çağrı tarihi 27 Ağustos 2024 saat 17.00'a kadar ) tarihleri arasında yapılacak.

Kesin kayıt işlemleri 19-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Boş kontenjanlar için ek yerleştirme işlemleri 28 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

MSÜ Hava Harp ve Astsubay Meslek Yüksekokulu sonuçları nasıl öğrenilir, kayıtlar ne zaman başlıyor? - Resim : 2

ASTSUBAY MESLEK YÜKSEKOKULU ÇAĞRI VE KAYIT TARİHLERİ

Astsubay Meslek Yüksekokullarına yerleşen adaylar, sonuçlarını Çağrı/Sınav Durumu menüsü altından öğrenebilecek. Aday Çağrı İşlemleri 09-18 Eylül 2024 (son çağrı tarihi 18 Eylül 2024 saat 17.00'ye kadar) tarihleri arasında ve kesin kayıtlar 09-20 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Kontenjan eksikliği durumunda ek yerleştirme işlemleri 19 Eylül-01 Ekim arasında yapılacaktır.

MSÜ Hava Harp ve Astsubay Meslek Yüksekokulu sonuçları nasıl öğrenilir, kayıtlar ne zaman başlıyor? - Resim : 3

MSÜ YERLEŞTİRME NASIL YAPILACAK?

Milli Savunma Üniversitesine yerleştirme, adaylara yapılacak çağrı ile başlayacak. MSÜ tarafından yapılan açıklamada personeltemin.msb.gov.tr üzerinden yaptıkları okul için adaylara telefon numarasından çağrı yapılacak. Üç kez aranan ve ulaşılamayan adayın kayıt hakkı kalkacak. 

Çağrı yapılan ve kayıt yaptırmayan adaylardan dolayı boş kontenjanlar için Aday Değerlendirme Puanı Sırasına göre sırası gelen aday tercih önceliğine bakılmaksızın tercihleri arasında boş kontenjanı olan okul bulunması halinde ilgili okula yerleştirilecekler. 

09 Eylül 2024 tarihinden itibaren, Sıralama Listelerinde yer alan adayların tercih ettikleri okullardaki "Aday Değerlendirme Puanı Sıraları" ile ilgili okullarda çağrı yapılan en son adayın "Aday Değerlendirme Puanı Sırası" kontenjanlar dolana kadar her gün https://www.msu.edu.tr internet adresinden yayınlanacak.

Klima çarpması sandı ölümden döndü Başkan Yardımcısı halı saha maçında kalp krizi geçirip öldü Ayakta alkışlanan yemek: MasterChef 18. yarışmacı kim oldu? Bugün cuma namazı saat kaçta kılınacak? 2 Ağustos 2024 Diyanet il il cuma namazı saati