Meteorolojiden İstanbul ve 15 ile sarı kodlu uyarı yapıldı

Meteoroloji'nin son hava durumu tahminlerine göre, yarın öğle saatlerinden itibaren, İç Ege'de Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar'ın kuzeyi, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı Eskişehir, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve batısı ile Bolu ve Düzce çevrelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteorolojiden İstanbul ve 15 ile sarı kodlu uyarı yapıldı

Meteorolojiden yurdun batı bölgeleri için gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın öğle saatlerinden itibaren, İç Ege'de Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar'ın kuzeyi, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı Eskişehir, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve batısı ile Bolu ve Düzce çevrelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yurdun kuzeybatı kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanağın, bu gece saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bursa ve Yalova çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağısı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

16 İLE SARI KODLU UYARI
Sarı kodlu uyarı yapılan 16 il şöyle: Afyonkarahisar, Ankara, Bolu, Bursa, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Kırıklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Sakarya, Tekirdağ, Uşak, Yalova, Düzce.

Meteorolojiden İstanbul ve 15 ile sarı kodlu uyarı yapıldı - Resim : 1

18 Mayıs yarım gün tatil mi? 19 Mayıs hangi gün? Kara haber: Leylek Jonas kartal saldırısı sonucu öldü! Cumhurbaşkanı özel yayını ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kurban Bayramı ne zaman? Bayram tatili kaç gün?