Meteoroloji'den 8 ile sarı kodlu uyarı: Sel ve su baskını olabilir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) bayramın ikinci gününde 8 şehir için sağanak uyarısı yaptı. Yarın İstanbul, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Zonguldak, Bartın, Tekirdağ ve Edirne'de şiddetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, sel ve su baskınına karşı uyardı.

Meteoroloji'den 8 ile sarı kodlu uyarı: Sel ve su baskını olabilir

Meteoroloji bayramın ikinci gününde 8 şehir için sarı kodlu şiddetli sağanak yağış uyarısı yaptı.

AKŞAMA KADAR ETKİLİ OLMASI BEKLENİYOR

Meteroloji açıklamasına göre, yarın Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile sabah saatlerinden itibaren İstanbul’un kuzeyi ve Anadolu yakasında yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların akşam saatlerine kadar etkili olması tahmin ediliyor.

Tekirdağ il geneli ile Edirne’nin güneyinde de sabah saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

ANİ SU BASKINLARI VE SELE DİKKAT!

Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

Meteoroloji'den 8 ile sarı kodlu uyarı: Sel ve su baskını olabilir - Resim : 1

DNA testiyle 100 milyon liralık servete ortak oldu Son dakika! İzmir Selçuk’ta uçak kazası! Araziye düştü: 2 yaralı Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Marmaris'te kıldı Fiyatından sonra açıklaması da şoke etti