Meteoroloji duyurdu! İşte hafta sonunun hava durumu tahminleri

Ekim ayı, Türkiye'de yaz aylarını aratmıyor. Sıcaklıklar, normalin üstünde seyrederken, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümünü kutlayacağımız hafta sonunun hava durumu tahminleri büyük bir merak konusu oldu. İşte bölge bölge tahminler...

Meteoroloji duyurdu! İşte hafta sonunun hava durumu tahminleri

Cumhuriyet'in 100.yıl kutlamaları, bu hafta sonu Türkiye'nin dört bir yanında yapılacak. Birçok konser, festivalin olacağı haftanın hava durumu, en çok merak edilen konulardan birisi oldu.

Meteoroloji duyurdu! İşte hafta sonunun hava durumu tahminleri - Resim : 1
5 günlük hava durumu tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege ile Kırklareli ve Erzurum çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji duyurdu! İşte hafta sonunun hava durumu tahminleri - Resim : 2

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, Kırklareli çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bu akşam ve gece saatlerinde güney yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Meteoroloji duyurdu! İşte hafta sonunun hava durumu tahminleri - Resim : 3

EGE

Parçalı ve az bulutlu, kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji duyurdu! İşte hafta sonunun hava durumu tahminleri - Resim : 4

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji duyurdu! İşte hafta sonunun hava durumu tahminleri - Resim : 5

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji duyurdu! İşte hafta sonunun hava durumu tahminleri - Resim : 6

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji duyurdu! İşte hafta sonunun hava durumu tahminleri - Resim : 7ankara-atakule-stok-1998054-6h4e.jpg" alt="" width="1280" height="720" />

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, Erzurum çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor

Hava durumu
Sosyal medya bu kadını konuşuyor! Açıklama geldi TikTok fenomeninden güldüren 'para' tespiti! Kanlı Ay Tutulması ne zaman, saat kaçta olacak? Kanlı Ay Tutulması Türkiye'den görülecek mi? Kaç abla var? İzlerken şaşı olacaksınız