Mersin'de korkutan fabrika yangını 3 saatlik çalışma sonucu söndürüldü: 6 kişi yaralandı

 Mersin'in Tarsus ilçesinde, plastik kasa imalatı yapılan fabrikada çıkan yangın Mersin ve Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Tarsus Belediyesi sulama araçları ve iş makineleri ile İl Emniyet Müdürlüğüne ait Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) ve Orman Müdürlüğü'ne ait arazözlerin 3 saatlik çalışması sonucunda söndürüldü. Yangından etilenen 2'si itfaiye eri, 6 kişi hastaneye sevk edildi.

Mersin'de korkutan fabrika yangını 3 saatlik çalışma sonucu söndürüldü: 6 kişi yaralandı

Mersin'in Tarsus ilçesi Öğretmenler Mahallesi Yeni Hal arkasındaki bir fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, kısa sürede işletmenin büyük kısmına yayıldı.

İhbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Çevrede önlem alınmasının ardından itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti.

Söndürme çalışmalarına İl Emniyet Müdürlüğünün Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve Orman Müdürlüğü'ne ait arazözler de katıldı.

3 SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU SÖNDÜRÜLDÜ

ölgedeki ekiplerin yanı sıra Adana'dan da itfaiye ve AFAD'ın desteğe geldiği yangın, ekiplerin yaklaşık 3 saat süren müdahalesi sonunda söndürüldü, soğutma çalışmaları bitti.

6 KİŞİ YARALANDI

Yangında 2'si itfaiye eri olmak üzere 4 kişinin dumandan etkilendiği, 2 kişinin de ayağından yaralandığı öğrenildi.

Dumandan etkilenen toplam 6 kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

ChatGPT ile sınav çözmeye yeltenip yakalandı MasterChef All Star saat kaçta başlayacak? Sivas'ta kurban için hayvan pazarı açılmayacak Işık saçan köpek balığı nedir, tehlikeli mi?