Mersin'de deniz paraşütlü evlenme teklifi

Mersin’in Erdemli ilçesinde kurulan Su Sporları Merkezi, deniz paraşütünde evlilik teklifi yapmak isteyen çiftlerin ilgi odağı oldu. Son olarak Musa Uysal, sevgilisi Seher Yüksel'e Akdenizin mavi sularında  evlilik teklifinde bulundu. Yüksel, mutluluğa ‘evet’ dedi.

Erdemli Belediyesi, bir süre önce Erdemli Talat Göktepe Çamlığı kıyısında Su Sporları Merkezi’ni hayata geçirdi. Mavi ile yeşilin buluştuğu bir noktada kurulan proje yoğun talep gördü.

Taleplerin içerisinde en dikkat çekici olan ise çiftlerin evlilik teklifleri oldu. Deniz paraşütüyle uçma heyecanına evlilik teklifi heyecanı da eklenince ortaya güzel görüntüler çıkmaya başladı.

Mersin'de deniz paraşütlü evlenme teklifi - Resim : 1

Bu çiftlerden en sonuncusu Musa Uysal ve Seher Yüksel oldu. Su Sporları Merkezi’ne gelen çift, Akdenizin mavi sularında mutluluğa ‘evet’ dedi.

Mersin'de deniz paraşütlü evlenme teklifi - Resim : 2

"RANDEVU ALIP ORGANİZE ETTİK"

 Böyle bir organizasyonla evlilik teklifi ettiği için mutlu olduğunu ifade eden Musa Uysal, “Daha önce sevgilime evlenme teklifi edecektim ama daha değişik şeyler istediğim için vazgeçtim. Erdemli Belediyesi’nin Su Sporları Merkezi'nin açıldığını öğrendim ve Erdemli Belediyesi yetkililerine başvurarak, randevu alıp bir evlenme teklifi organizasyonu ettik hep beraber. Erdemli Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mersin'de deniz paraşütlü evlenme teklifi - Resim : 3

PARAŞÜTE BİNMEK İÇİN GELDİ, EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

Tarif edilemeyecek kadar güzel duygular yaşadığını ifade eden Seher Yüksel ise "Paraşüte bineceğim diye geldim. Evlilik teklifi aldım. Erdemli Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.

Mersin'de deniz paraşütlü evlenme teklifi - Resim : 4

Öte yandan su sporları merkezine gitmek isteyenler, belirlenen telefon numarasından rezervasyon yapabiliyor.

Kaynak: DHA

Tatlı sincap vatandaşın avucunda yatıp ceviz yedi! 160 kilo olan 15 yaşındaki Emre'ye mide küçültme ameliyatı Sinan Apartmanı yangınında bir itfaiye eri daha hayatını kaybetti Karşılaştığı ayıyı çocuğu gibi çağırdı!