Memur maaşları ne zaman yatacak? Haziran ayı memur ve emekli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı?

Memur maaşları ödeme tarihi ile Kurban Bayramı arifesi çakışıyor. Bayramın idari izinle dokuz güne çıkarılması sonrasında memur ve emekli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı merak konusu oldu. Peki, haziran ayı memur ve emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar...

Memur maaşları ne zaman yatacak? Haziran ayı memur ve emekli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı?

Bu yıl Kurban Bayramı 16 Haziran'da başlıyor. 19 Haziran'da bitecek bayram tatili, idari izinle dokuz güne çıkarıldı. Memur ve emekli bayram ikramiye ödemeleri bayram önce yatırılacağı açıklandı. Bayram tatiline denk gelen günlerde maaş alan memur ve emekliler, maaşlar bayramdan önce yatar mı sorguluyor. Peki, memur maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşı bayram öncesinde hesaplara geçer mi? 

Memur maaşları ne zaman yatacak? Haziran ayı memur ve emekli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? - Resim : 1

MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Memur maaşları, her ayın 15'inde hesaplara yatırılıyor. 15 Haziran Cumartesi günü olması ve sonrasında bayram tatili ve idari izin nedeniyle memur maaşlarının 10-14 Haziran haftasında yatırılması bekleniyor. Fakat konuya dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Memur maaşları ne zaman yatacak? Haziran ayı memur ve emekli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? - Resim : 2

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE ÖDENECEK Mİ?

Emekli maaşları her ayın 17-26 arasında ödeniyor. Memur maaşları gibi emekli maaş ödeme tarihleri de bayram tatiline denk geliyor. Bu nedenle emekli maaşlarının bayram öncesinde hesaplara geçeceği tahmin ediliyor. Ama haziran emekli maaş ödemeleri hakkında açıklama yapılmadı. 

Memur maaşları ne zaman yatacak? Haziran ayı memur ve emekli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? - Resim : 3

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yapılan kabine toplantısı sonrasında emekli bayram ikramiyelerinin 10-14 Haziran tarihlerinde hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Genç öğretmen, özel okulun teklif ettiği maaşa isyan etti Babalar Günü'ne ne kadar kaldı, haziran ayının kaçında? SGK 344 personel alımı başvuru şartları ve başvuru tarihleri nedir, başvuru nasıl yapılır? Sıcaklıklar sonrasında barajlarda doluluk oranı ne kadar oldu?