AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kimdir?

Mehmet Şimşek, AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı oldu. Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Şimşek'in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Mehmet Şimşek kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Mehmet Şimşek biyografisi...

AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kimdir?

AK Parti Burdur Belediye Başkanı adayı Mehmet Şimşek oldu. Adaylığı sonrasında Mehmet Şimşek'in hayatı ve kariyeri araştırılmaya başlandı. Birçok spor dalı ile uğraşan Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Başkanlığı görevini üstlenmiş. Peki, Mehmet Şimşek kimdir? İşte AK Parti Burdur Belediye Başkanı adayı Mehmet Şimşek hakkındaki bilgiler...

MEHMET ŞİMŞEK KİMDİR?

Mehmet Şimşek, 5 Ocak 1967'de Burdur'da doğdu. İlkokulda voleybol, ortaokulda hentbol, lisede futbol, üniversitede hentbol branşlarında okul takımlarında oynayan Mehmet Şimşek, aynı zamanda amatör futbol takımlarında da futbol oynamıştır.

1994-2003 yıllarında beden eğitimi öğretmenliği yapmış ve bu süreçte Futbol İl Disiplin Kurulu Üyesi olarak ASKF ile tanışmıştır.

Öğretmenlik yaptığı yıllarda hentbol branşında il temsilciliği, 1. Ligde antrenörlük, hakemlik ve gözlemcilik yapmıştır. Halen hentbol branşında A klasman olarak süper lig müsabakalarında gözlemcilik yapmaktadır.

2003 -2006 yılları arasında Milli Eğitim Müdürlüğünde Okul Beden Eğitimi Spor İzcilik Bölümünde Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.

2006-2010 yılları arasında Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yaptığı dönemde Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Başkanlığı görevini üstlenmiş ve halen bu görevi de yürütmektedir.

2011-2020 yılları arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yapmış ve 2014 yılında halen Bölgesel Amatör Ligde yer alan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Kulübü’nü (MAKÜSPOR) kurmuştur.

Burdur ASKF yönetiminde 4 dönem Başkan Yardımcılığını yürütmekte iken, Haziran 2021 yılından bu tarafa da Burdur ASKF Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Mehmet Şimşek, evli ve iki çocuk babasıdır.

kimdir
Kırklareli'nde kar yağışı etkili oldu Silivri yarım saatte göle döndü Evde çıkan yangında 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol kimdir?