MasterChef'te son kaptanlık oyununu, kaptanlar düellosunu kim kazandı? 18 Aralık 2023 MasterChef AllStar'da son takımlar nasıl oluştu?

MasterChef AllStar'da sezonun son kaptanlık oyunu oynandı. 18 Aralık 2023 tarihli MasterChef Türkiye AllStar 183. bölümde yarışmacılar, son mavi takım kaptanı olmak için yarıştı. İki turlu oyun sonunda kazanan isim, rakip takım kaptanını belirledi ve takımlar oluşturuldu. Bölümün sonunda ise kaptanlar arasında avantaj düellosu yaşandı. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, mavi takım kaptanı kim oldu, kaptanlar düellosunu kim kazandı? İşte MasterChef AllStar'da sezonun son takımları

MasterChef'te son kaptanlık oyununu, kaptanlar düellosunu kim kazandı? 18 Aralık 2023 MasterChef AllStar'da son takımlar nasıl oluştu?

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye AllStar'da sezon finaline çok az bir zaman kaldı. Son kalan sekiz yarışmacı, MasterChef AllStar'ın 24. haftasında son kaptanlı oyunu için tezgah başına geçti. MasterChef'in 18 Aralık 2023 tarihli son bölümünde iki turlu kaptanlık oyunu sonrasında son kez takımlar oluşturuldu. Mavi takım kaptanı ile kırmızı takım kaptanı, son kez kaptanlar düellosunda karşılaştı. Peki, düelloyu kim kazandı, avantajı nasıl kullandı? MasterChef AllStar'da son mavi takım kaptanı kim oldu, takımlar nasıl oluşturuldu? İşte MasterChef AllStar 183. bölümde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye AllStar'da sezonun son kaptanlık oyunu, iki turlu yapıldı. İlk turda yarışmacılardan Ali Nazik Kebabı yorumlaması istendi. Verilen süre sonunda ilk turu geçen isimler; Eren, Tahsin, Barbaros, Batuhan oldu. 

Kaptanlık oyunu 2. turunda ise şefler kabak tatlısı yorumlaması istedi. Verilen süre sonunda en başarılı isim Tahsin oldu ve kaptanlık oyununu kazandı. Bu Tahsin'in 4. mavi takım kaptanlığı oldu. Böylece sezonun en çok kaptanlık oyununu kazanan isim oldu.

KAPTANLAR DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'in son kaptanlar düellosu, 3 tur şeklinde yapıldı. İlk tur genel yetenek idi. İkinci tur gözleri kapalı ürünleri tahmin etme, son tur ise ürün ağırlığı tahmin etme oyunu idi. Tahsin, düelloyu kazanarak yarışmacı değiştirme hakkı elde etti. 

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Kaptanlık oyununu kazanarak mavi takım kaptanı olan Tahsin, kırmızı takım kaptanı olarak Eren'i seçti. İki kaptanın seçimleri ile oluşan takımda düelloyu kazanan Tahsin, kendi takımından Esra ile kırmızı takımdan Hasan'ı yer değiştirdi. 

MAVİ TAKIM: Tahsin, Sergen, Hasan, Barbaros

KIRMIZI TAKIM: Eren, Kıvanç, Esra, Batuhan

Gümüşhane 1 günde 2 kere sallandı! Naci Görür'den açıklama AK Partili Başkan 40 saniyeyle ölümden döndü Saffat Suresi Arapça - Türkçe okunuşu, Diyanet meali, fazileti, konusu Kısa yüzgeçli köpek balığı kıyıya vurdu