MASTERCHEF'TE ŞOK ELEME! MasterChef'te kim elendi? 29 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da elenen isim

MasterChef AllStar'da elenen isim şok etti. MasterChef Türkiye AllStar eleme gecesi, TV8 ekranlarında 29 Ekim 2023 Pazar günü ekrana geldi. Yedi yarışmacı, ilk turda günün anlam ve önemine binaen 100 yazılı bir pasta yaptı. İkinci turda ise Mehmet Şefin tabağı, MasterChef AllStar'da elenen ismi belirledi. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti?

MASTERCHEF'TE ŞOK ELEME! MasterChef'te kim elendi? 29 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da elenen isim

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye AllStar'da elenen isim izleyenleri şaşırttı. MasterChef'in 29 Ekim 2023 tarihli 133. bölümünde yedi eleme adayı yarıştı. İlk turda şefler, Cumhuriyet'in 100. yıldönümüne özel bir pasta yapılmasını istedi. İlk turda yarışmacıların malzemeleri karıştı, şefler inceleme sonrasında iki yarışmacının pastasını değerlendirmeye almadı. İkinci tur ise kalan dört yarışmacıdan MasterChef'te kim elendi belirleyen yemek oldu. İşte MasterChef eleme gecesinde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE ŞOK ELEME! MasterChef'te kim elendi? 29 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da elenen isim - Resim : 1

MASTERCHEF'TE ELEME GECESİ İLK TURUNDA NELER YAŞANDI?

MasterChef AllStar'da bu hafta potaya girenler; Cemre, Metin, Batuhan, Esra, Tanya, Barbaros ve Tahsin idi. İlk turda yarışmacılardan üzerinde 100 yazılı Cumhuriyet'in yüzüncü yıl dönümü özel pastası yapılması istendi.

MASTERCHEF'TE ŞOK ELEME! MasterChef'te kim elendi? 29 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da elenen isim - Resim : 2

İlk turda dört yarışmacının jellerini hazırladığı tabaklar dolapta karıştı. Şeflerin konuyu incelemesi sonrasında Metin ile Tanya'nın tabaklarının karıştığı ortaya çıktı. Bu yüzden bu iki yarışmacının hazırladığı pasta değerlendirilmeye alınmadı.

MASTERCHEF'TE ŞOK ELEME! MasterChef'te kim elendi? 29 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da elenen isim - Resim : 3

İlk turda şeflerin değerlendirmesi ile Cemre birinci olarak çıkarken ardından Esra ve Tahsin potadan çıkmayı başardı.

MASTERCHEF'TE ŞOK ELEME! MasterChef'te kim elendi? 29 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da elenen isim - Resim : 4

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

İkinci tura kalan Batuhan, Barbaros, Metin ve Tanya idi. Bu turda Mehmet Şefin Denizden Kelebek Etkisi adlı özel tabağı yapılması istendi. Verilen süre sonunda bu turun en başarılı Batuhan oldu. Ardından Barbaros potadan çıktı. Kalan iki isim arasından MasterChef'te elenen isim Metin oldu.

MASTERCHEF'TE ŞOK ELEME! MasterChef'te kim elendi? 29 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da elenen isim - Resim : 5

ŞEFLER İNANAMADI!

Metin'in elenen isim olması sonrasında Mehmet Şef "Açık söylemek gerekirse şaşkınım! Metin seviyesinde bir yarışmacının bunları yapamamasını benim aklım almıyor. Anlamadım hayretler içerisindeyim" dedi.

MASTERCHEF'TE ŞOK ELEME! MasterChef'te kim elendi? 29 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da elenen isim - Resim : 6

Somer Şef ise "Bu işin içinde bir iş olduğunu düşünüyorum. Gözün kendi tezgahından çok Tanya'nın tezgahında idi." sözleri ile şaşkınlığını dile getirdi.

Metin "Daha önce de aynısı oldu. Bende bir şey kopunca devamı gelmiyor. Benim aklımda soru işareti varsa devamını getiremiyorum. Öyleyim napayım" sözler ile yarışmaya veda etti.

MasterChef Türkiye
Berber'den '100. yıl' simgesi İş yerinde hafif kestirenler dikkat! Zehra'nın şüpheli ölümü Zilzal Suresi Arapça - Türkçe okunuşu, meali, fazileti