MasterChef'te ödülü kim kazandı? 8 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da 100 bin lira para ödülünü kim aldı?

MasterChef AllStar'da ödül oyunu kazananı belli oldu. 8 Eylül Cuma MasterChef son bölümde takımlar, ödül oyununda karşılaştı. İlk turda sebzeler ile yapılan yemeklerde kazanan mavi takım yarışmacıları, 100 bin lira için kapıştı. Peki, MasterChef AllStar'da 100 bin lira para ödülünü kim kazandı, kim aldı?

MasterChef'te ödülü kim kazandı? 8 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da 100 bin lira para ödülünü kim aldı?

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye AllStar'da ödül oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef'in 8 Eylül Cuma bölümünde 100 bin liralık para ödülünün sahibi belli oldu. İlk turda kazanan mavi takım oldu. İkinci turda Kerem, Hasan, Azize ve Ayaz finale kaldı. Peki, MasterChef'te para ödülünü kim kazandı? İşte detaylar...

MasterChef'te ödülü kim kazandı? 8 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da 100 bin lira para ödülünü kim aldı? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE PARA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar son bölümde 100 bin lira para ödüllü oyun iki turlu olarak ekrana geldi. İlk turda ana ürün sebzeler olacak şekilde soğuk başlangıç, çorba, ana yemek ve tatlıdan oluşan menü hazırlandı. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda ilk turu geçen mavi takım oldu.

MasterChef'te ödülü kim kazandı? 8 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da 100 bin lira para ödülünü kim aldı? - Resim : 2

İkinci turda ise mavi takım yarışmacıları bireysel olarak mücadele etti. Şefler, bu turda yarışmacılara ana ürün olarak incir verdi ve yaratıcı tabaklar çıkarmalarını istedi.

MasterChef'te ödülü kim kazandı? 8 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da 100 bin lira para ödülünü kim aldı? - Resim : 3

Süre sonunda hazırlanan yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Finale Kerem, Hasan, Ayaz ve Azize kaldı. Bu dört isimden gecenin en başarılı tabağını hazırlayıp 100 bin lira para ödülünü kazanan isim Azize oldu.

MasterChef Türkiye
Mobiett kaldırıldı mı? Yeni uygulama... Metro istasyonunda yangın Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı: Mevsim normallerin altına düşecek Meryem Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, fazileti, tefsiri