MasterChef AllStar'da kim elendi, kim gitti?

MasterChef AllStar'da altıncı hafta elenen isim belli oldu. 20 Ağustos Pazar akşamı TV8 ekranlarına gelen MasterChef Türkiye AllStar eleme gecesinde iki turlu oyun sonrasında veda eden isim belli oldu. Peki, MasterChef AllStar'da kim elendi? İşte eleme gecesinde yaşananlar...

MasterChef AllStar'da kim elendi, kim gitti?

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye AllStar'da yedi yarışmacı, yedinci haftaya kalmak için mücadele etti. İki turlu oyunun sonunda gecenin en başarısız tabağını yapan yarışmacı, MasterChef'ten elendi. Son bölümü izleyemeyenler MasterChef'te kim elendi arama motorlarına sormaya başladı. İşte MasterChef AllStar'ın 20 Ağustos bölümünde yaşananlar....

MasterChef AllStar'da kim elendi, kim gitti? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef AllStar'ın altıncı haftasında potaya giren isimler; Sergen, Alican, Sefa, Rıfat, Esra, Azize ve Ayaz olmuştu. MasterChef eleme gecesi ilk turunda şefler, şeftali ana ürünü kullanılarak kreatif bir tabak hazırlamalarını istedi. Verilen süre sonunda tadım yapan şefler, Sergen, Aziz ve Esra'yı başarılı buldu.

MasterChef AllStar'da kim elendi, kim gitti? - Resim : 2

İKİNCİ TUR

Eleme gecesi ikinci turuna Alican, Rıfat, Ayaz ve Sefa kaldı. Bu turda Somer Şefin imza tabağı lahm-ı kiraz tabağı yapılması istendi. Bu yemek için yarışmacılara 45 dakika süre verildi. Süre sonunda şefler tadım yaptı. Şeflerin kararı ile potadan kurtulan ve yedinci haftaya kalan isimler Sefa, Ayaz ve Alinca oldu. Gecenin en başarısız tabağını yapan Rıfat ise MasterChef AllStar'dan elendi.

MasterChef Türkiye
Sosyal medya akımları çocukları ölüme götürüyor! Naci Görür sabah meydana gelen depremin ardından uyardı! ATM'de bulduğu yüklü parayı polise teslim etti İstanbul pazar gününü elektriksiz geçirecek!