MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, haftanın takımları nasıl oluştu?

MasterChef AllStar'da sekizinci hafta, kaptanlık oyunu ile başladı. Son olarak yarışmadan Eray elenmişti. Bu hafta kadroya katılan isim ise 2018 sezonu ikincisi Kerem oldu. Heyecan dolu yarışmada en iyi baklavayı yapan isim mavi takım kaptanı oldu. Peki, 28 Ağustos'ta MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, haftanın takımları nasıl oluştu?

MasterChef AllStar'da sekizinci hafta mücadelesi başladı. 2018 ikincisi Kerem Giritlioğlu'nun katıldığı haftada kaptanlık oyunu yemeği baklava oldu. MasterChef Türkiye'nin 28 Ağustos Pazartesi bölümünde birbirinden güzel baklavalar ortaya çıktı. Son bölümü kaçıranlar MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu merak ediyor. İşte MasterChef'te haftanın mavi ve kırmızı takım kadroları...

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, haftanın takımları nasıl oluştu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da sekizinci haftanın kaptanlık oyununda günün yemeği baklava idi. Yarışmacılar, bir saat süre içinde farklı farklı baklava çeşitleri yaptı. Şefler, sırasıyla tadım yaptı ve beğendikleri tabakların diğer şefler tarafından tadılmasını istedi.

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, haftanın takımları nasıl oluştu? - Resim : 2

Danilo şef Çağatay ve Sergen’in tabağını, Mehmet şef Tahsin, Esra ve Ayaz’ın tabağını, Somer şef Sefa’nın tabağını beğendiğini söyledi. Şeflerin son tadımı ile gecenin en iyi baklavasını yapan isim Esra oldu ve mavi takım kaptanlığını kazandı.

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, haftanın takımları nasıl oluştu? - Resim : 3

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Mavi takım kaptanı Esra, rakip olarak kırmızı takım kaptanlığına Alican'ı seçti. İki kaptan sırasıyla takımlarına isimleri seçmeye başladı. Esra'nın ilk seçimi Sergen olurken Alican'ın ilk aldığı isim Tahsin oldu. Böylece Sergen ile Tahsin, üç haftadır ayrı takımlarda yarışacak. Seçimler sonrasında takımlar şöyle oluştu.

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, haftanın takımları nasıl oluştu? - Resim : 4

MAVİ TAKIM

Esra, Sergen, Hasan, Dilara, Tolga, Tanya, Azize, Sefa, Kerem, Batuhan

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, haftanın takımları nasıl oluştu? - Resim : 5

KIRMIZI TAKIM

Alican, Tahsin, Ayaz, Barbaros, Kıvanç, Gamze, Suna, Çağatay, Eda, Barış

 

MasterChef Türkiye
Deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Savaş gemileri halkın ziyaretine açılacak İstanbul'da maymun dehşeti: Yaralılar var Olası İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak?