MasterChef'te kaptanlığı kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

MasterChef AllStar'da yeni hafta kaptanlık oyunu ile başladı. 2020 sezonu ikincisi Barbaros'un katıldığı MasterChef'te kaptanlık oyunu sonrasında mavi takım ve kırmız takım kadroları belirlendi. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef AllStar takımlar nasıl oluştu?

MasterChef'te kaptanlığı kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

MasterChef Türkiye AllStar 7 Ağustos bölümü ile yeni hafta başladı. Bu hafta Barbaros Yoloğlu yarışmaya katıldı. Heyecanın ve gerilimin yükseldiği MasterChef son bölümde kaptanlık oyunu ile takımlar belirlendi. İşte MasterChef mavi takım ve kırmızı takım kadroları...

MASTERCHEF'TE KAPTANLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar kaptanlık oyununda şefler, tulumba tatlısı yapmalarını istedi. 45 dakika süre sonunda şefler tadım yaptı. Üç şef Sergen, Rıfat, Eda ve Ayaz'ı seçti. Dört isim arasından en başarılı tulumba tatlısı yapan Sergen, kaptanlık oyununu kazandı ve mavi takım kaptanı oldu.

MasterChef'te kaptanlığı kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Kaptanlık oyununu kazanan Sergen, rakip olarak kırmızı takım kaptanlığı için Barbaros'u seçti. İkili arasında yapılan seçimler sonrasında MasterChef AllStar'da haftanın takımları şöyle oluştu;

MAVİ TAKIM: Sergen takımına Tahsin, Dilara, Ayaz, Tolga, Azize, Suna, Alican, Gamze ve Rıfat’ı seçti.

MasterChef'te kaptanlığı kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? - Resim : 2

KIRMIZI TAKIM: Barbaros takımına Eray, Sefa, Tanya, Sefa, Esra, Batuhan, Çağatay, Barış, Eda ve Mert’i aldı.

MasterChef'te kaptanlığı kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? - Resim : 3

MasterChef Türkiye
Eris Virüsü nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? İstanbul toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, ne kadar zam geldi? Erkin Koray kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Kaymakamlık duyurdu: 2 gün boyunca yasak!