MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı 6 Aralık 2023? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye All Star'da haftanın 2. eleme adayı, ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında belli oldu. 6 Aralık 2023 tarihli MasterChef son bölümde dokunulmazlık oyunu "Ratatouille" düellosu şeklinde idi. Klasik Fransız mutfağı yemeğini daha iyi yapan takım kazanırken kaybeden takımda potaya giren isim oylama ile belli oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, 2. eleme adayı kim oldu? İşte son bölümde yaşananlar...

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı 6 Aralık 2023? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye All Star'da haftanın 2. dokunulmazlık oyunu dün akşam ekrana geldi. 6 Aralık 2023 tarihli MasterChef All Star 171. bölümde Ratatouille yemeği ile düello yapıldı. MasterChef son bölümde kırmızı takım ile mavi takımın nefes kesen mücadelesinde kazanan son düello ile belirlendi. Kaybeden takım, açık artırma oyunu ile bireysel dokunulmazlık oynadı. Oylama ile bir yarışmacıya potaya girdi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı 6 Aralık 2023? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef All Star son bölümde dokunulmazlık oyunu Ratatouille düellosu şeklinde yapıldı. Kaptanların belirlediği eşleşmeler sonrasında şefler, yemek için 45 dakika süre ve sadece bıçak kullanılacağını söyledi. Eşleşmeler şöyle idi; Dilara-Sergen, Tahsin-Kıvanç, Batuhan-Esra, Hasan-Cemre ve Barbaros-Eren idi.

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı 6 Aralık 2023? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu? - Resim : 2

Şefler, oyun sırasında kaptanlardan iki yarışmacının yerlerini değiştirmesini istedi. Bu değişiklik oyuna ayrı bir heyecan kattı. Belli bir süre sonra yarışmacılar eski yerlerine geri döndü. Süre bitiminde tadıma geçildi. Kazanan takımı Eren-Barbaros düellosu belirledi. Düelloyu kazanan Eren, Kırmızı takıma 2. dokunulmazlığı kazandırdı.

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı 6 Aralık 2023? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu? - Resim : 3

MASTERCHEF'TE 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Takım oyunu sonrasında mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tezgah başına geçti. Oyun, açık artırma ile başladı. Barbaros, aldığı balığı tam pişiremedi. En iyi tabağı çıkaran Dilara ise dokunulmazlığı aldı. Yapılan oylamada ise Cemre, ikinci eleme adayı oldu.

MasterChef Türkiye
Çökertme havuzuna düşen stajyer öğrenci öldü Şehrin tek şemsiye tamircisi! 94 yaşında ilmek ilmek isliyor Görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü Çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak?