MASTERCHEF'TE 3. ELEME ADAYI KİM OLDU? 14 Aralık 2023 MasterChef AllStar'da son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef'te haftanın 3. eleme adayı, haftanın son dokunulmazlık oyunu ile belli oldu. 14 Aralık 2023 tarihli MasterChef son bölümde sessis film ile oynanılan dokunulmazlık oyunu izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan oylama ile potaya giren isim belli oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, 3. eleme adayı kim oldu? İşte MasterChef 179. bölümde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE 3. ELEME ADAYI KİM OLDU? 14 Aralık 2023 MasterChef AllStar'da son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef Türkiye AllStar'da 3. eleme adayı kim oldu son bölümde belli oldu. Sevilen yarışmanın 14 Aralık 2023 tarihli 179. bölümünde dokunulmazlık oyunu konsepti sessiz film şeklinde idi. Kaptanlar, konuşmadan hareketler ile arkadaşlarına yemekleri anlatmaya çalıştı. Komik anların yaşandığı dokunulmazlık oyunu sonucunda haftanın 3. eleme adayı belirlendi. Peki, MasterChef'te 3. dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da 3. dokunulmazlık oyunu, yarışma tarihinde ilk kez oynandı. Konsept, sessiz film idi. Şefler, kaptanlara yemekleri söyledi. Kaptanlar ise yemekleri takım arkadaşlarına hareketler ile anlatmaya çalıştı. Yemekler de borscht çorbası, kilis pie ve lor tatlısı idi. Verilen süre sonunda yemekler şefler tarafından değerlendirildi. Bu nefes kesen yarışmayı kırmızı takım kazandı. Ve bu sonuçla haftayı galip bitirdi.

MASTERCHEF'TE 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye All Star'da 23. haftanın 1. eleme adayı Esra, 2. eleme adayı ise Barbaros olmuştu. Dokunulmazlığı kaybeden mavi takımın oynadığı açık artırma bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan Hasan oldu. Oylama sonucunda 3. eleme adayı Batuhan oldu.

Bayburt beyaza büründü Cuma mesajları 2023: En güzel, en yeni, farklı resimli Cuma mesajları Cuma namazı saat kaçta? Diyanete göre il il cuma namazı saatleri Diyanet tarafından yayımlanan cuma hutbesi konusu nedir?