MasterChef Mehmet kimdir, kaç yaşında, nereli? Yarışmayı bırakıyor mu?

MasterChef Mehmet kimdir merak ediliyor. MasterChef All Star ana kadrosuna girmeye çalışan yarışmacılardan biri de meşhur Şırdancı Mehmet Sur. 2018 sezonunda yarışan MasterChef Mehmet, yeni bölüm fragmanında diskalifiye olmak istediğini söyledi. Peki, Masterchef Mehmet kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef Mehmet kimdir, kaç yaşında, nereli? Yarışmayı bırakıyor mu?

MasterChef Mehmet yarışmayı bırakıyor mu? MasterChef All Star 3. bölüm fragmanında Mehmet, diskalifiye olmak istediğini belirtti. Mehmet şeften büyük tepki alan MasterChef Mehmet, Şırdancı Mehmet olarak tanınıyor. Peki, MasterChef Mehmet kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

MASTERCHEF MEHMET YARIŞMAYI BIRAKIYOR MU?

MasterChef All Star yeni bölüm fragmanında Danilo Zanna Şef, Mehmet'e "Burası saygısızlık yapılacak yer değil. Çünkü biz sana saygı gösteriyoruz" diyor. Bu söz üzerine Mehmet Sur "Ben yarışmayı bırakacağım" diyor. Devamında ise "Saygısızlık ettiğim için diskalifiye olmak istiyorum" diyor. Bu sözleri üzerine çok sinirlenen Mehmet Şef "Mehmet beni dinleyeceksen dinle, dinlemeyeceksen kapı orada!" sözleri ile tepki gösterdi. 

MasterChef Mehmet kimdir, kaç yaşında, nereli? Yarışmayı bırakıyor mu? - Resim : 1

ŞIRDANCI MEHMET SUR KİMDİR?

Mehmet Sur, 1979 yılında dünyaya geldi ve aslen Adanalıdır. Yaşantısını ailesi ile birlikte İstanbul’da sürdürmektedir. Evlidir ve bu evliliğinden bir kızı bir de oğlu vardır.

MasterChef yarışma programının en sevilen isimlerinden olan Mehmet Sur özellikle yaptığı lezzetli yemeklerin ve tariflerin yanı sıra esprileri ve samimi tavırları ile ekran severlerin gönlünde taht kurmayı başarmıştır.

MasterChef Mehmet kimdir, kaç yaşında, nereli? Yarışmayı bırakıyor mu? - Resim : 2

Çok küçük yaşlardan itibaren mutfak ile iç içe yetişmiştir. İstanbul’da bir çok otel ve restaurant bünyesinde ilk dönemlerde komi olarak çalışmış ve mesleki hayatına adım atmıştır. İlerleyen yıllarda et konularında uzmanlığını elde etmiş ve mutfak şefliğine kadar yükselmeyi başarmıştır.

Günümüzde sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanmakta, Şırdancı Mehmet isimli instagram hesabında 2018 yılı itibariyle 13 Bin civarında takipçi sayısına sahiptir.

İşletmesi ile de iş hayatını sürdürmektedir.

MasterChef Türkiye kimdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan karne alan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti Bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Cuma namazı saat kaçta? Diyanete göre il il cuma namazı saatleri Cuma hutbesi yayınlandı mı, konusu nedir?