MasterChef kim kazandı? 14 Temmuz MasterChef 2024'te ana kadroya kim girdi?

MasterChef 2024 tüm heyecanıyla devam ediyor. Eleme turları sonrasında final turunda yarışmacılar, ana kadroya girmek için mücadele ediyor. 14 Temmuz 2024 tarihli MasterChef son bölümde ismi yazılı önlüğü alarak ana kadroya giren 3. yarışmacı belli oldu. Peki, MasterChef'te kim kazandı?

MasterChef kim kazandı? 14 Temmuz MasterChef 2024'te ana kadroya kim girdi?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de 2024'ün ana kadro yarışmacıları belli oluyor. Son bölümde yarışmacılar, iki turlu oyun sonrasında ismi yazılı önlüğü kazanmaya çalıştı. Somer, Danilo ve Mehmet şefin yaptıkları tadımlar günün kazanan ismini belirledi. Peki, 14 Temmuz 2024 MasterChef'te kim kazandı? İşte ana kadroya giren isimler...

MasterChef kim kazandı? 14 Temmuz MasterChef 2024'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 1

İLK TURU KİMLER GEÇTİ?

MasterChef 2024'ün son bölümünde ilk turda yarışmacılardan profiterol yapmaları istendi. En iyi profiterolü çıkarmaları için yarışmacılara 60 dakika süre verildi.

MasterChef kim kazandı? 14 Temmuz MasterChef 2024'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 2

On yarışmacı, hünerlerini sergiledi ve sonraki tura geçmek için en lezzetli profiterolü yapmaya çalıştı. Süre sonunda şeflerin tadımıyla ilk turu geçen isimler; Bera, Deniz, Bartu, Onur, Sevdet, Ümmühan oldu.

MasterChef kim kazandı? 14 Temmuz MasterChef 2024'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 3

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI?

İkinci turda yaratıcılık oyununda yarışmacılara kuzu but verildi. 45 dakika sürede herkes en iyi kreatif tabağı çıkarmaya çalıştı.

MasterChef kim kazandı? 14 Temmuz MasterChef 2024'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 4

Birbirinden farklı ve lezzetli tabaklar şeflerin beğenisine sunuldu. İkinci turda şefler, üç ismi öne çıkardı.

MasterChef kim kazandı? 14 Temmuz MasterChef 2024'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 5

Bu isimler arasından ise en iyi yaratıcı tabağı çıkarıp Zeynep ve Hakan'dan sonra ana kadroya giren 3. isim Onur oldu.

MasterChef kim kazandı? 14 Temmuz MasterChef 2024'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 6

ONUR ÜRESİN KİMDİR?

Onur Üresin, Londra’dan katılmaktadır. 31 yaşındadır. Yemek yapma tutkusuyla bilinen Onur Üresin, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında dikkatleri üzerine çekmiştir.

Onur Üresin 16 yaşından beri farklı mutfaklarda aşçılık yapmaktadır.

Onur Üresin, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının ilk aşamasında Kırmızı üzüm soslu kuzu pirzola ile göz doldurmuş ve 3 evet alarak bir sonraki turu geçmeye hak kazanmıştır.

Üçlü eleme turunda ise Stek Tartar yaparak şeflerden büyük beğeni toplamış ve final turuna katılma şansını elde etmiştir.

Bugün eczaneler, kargolar, bankalar, hastaneler kapalı mı? Bugün 15 Temmuz metro, metrobüs, Marmaray ücretsiz mi? Mezuniyet töreninde köpek saldırısı Yüzlerce litre süt yola döküldü