MasterChef eleme adayı kim oldu? 13 Eylül MasterChef AllStar'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. 13 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelen MasterChef AllStar son bölümde dokunulmazlık oyunu, düello şeklinde idi. Künefe düellosunda rakibine göre daha iyi yapanlar takımına puan kazandırdı ve dokunulmazlığı kazanan ortaya çıktı. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef eleme adayı kim oldu? 13 Eylül MasterChef AllStar'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef AllStar'da heyecan ve mücadele devam ediyor. Yarışmacılar, sonraki haftaya kalabilmek için kıyasıya dokunulmazlık mücadelesi veriyor. MasterChef'in 13 Eylül bölümünde dokunulmazlık oyununda künefe düellosu yapıldı. Rakibinden daha iyi yapan isimler, takımlarına puan kazandırarak MasterChef Türkiye'de 2. dokunulmazlık oyununu kazanan takımı belirledi. Peki, MasterChef'te potaya kimler girdi, 3. ve 4. eleme adayı kim oldu? İşte son bölümde yaşananlar...

MasterChef eleme adayı kim oldu? 13 Eylül MasterChef AllStar'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın 2. dokunulmazlık oyunu düello şeklinde yapıldı. Düellonun yemeği ise künefe idi. Eşleşmeler yapıldıktan sonra yarışmacılar tezgah başına geçti ve en lezzetli künefeyi yapmaya çalıştı. Sürenin bitiminde şeflere sunulan künefeler sonrasında mavi takım, dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

MasterChef eleme adayı kim oldu? 13 Eylül MasterChef AllStar'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 2

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYI KİMLER OLDU?

Takım oyununu kaybeden kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. İstenilen yemek Shoyu Ramen idi. Verilen süre sonunda şefler hazırlanan tabakları tadım yaparak değerlendirdi. Yemeği en iyi yapan Sergen bireysel dokunulmazlık kazandı. Ve onun 3. eleme adayı olarak seçtiği isim Gamze oldu. Oylamada ise adı en çok yazılan Dilara haftanın 4. eleme adayı oldu.

MasterChef Türkiye
Enkazlardan çıkan 'siyah beyaz' hatıralar ailelerini bekliyor Togg'la polis devriyesi yapıldı Deprem uzmanı o fay hattını işaret etti! Gelenekler çığırından çıktı!