MasterChef AllStar 100 bin lira ödülü kim kazandı?

MasterChef son bölümde 100 bin lira ödülü kazanan isim belli oldu. Mavi takım ile Kırmızı takım, ilk turda ekmek çeşitleri ile karşı karşıya geldi. Oyun öncesinde yaşanan tartışmalar sonrasında Sergen yarışmayı terk etti. Peki, MasterChef'te ödülü kim kazandı? İşte 18 Ağustos MasterChef AllStar ödül oyunu detayları...

MasterChef AllStar 100 bin lira ödülü kim kazandı?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye AllStar'ın son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef'in 18 Ağustos Cuma bölümü Somer Sivrioğlu şefin Eda'yı taklit ettiği anlar izleyenleri güldürdü. Sonrasında takım içinde ve iki takım arasında ciddi tartışmalar yaşandı. Sergen'in oyunu terk ettiği büyük ödülü kazanan isim 100 bin lira ödülü aldı. Peki, MasterChef AllStar'da ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef AllStar 100 bin lira ödülü kim kazandı? - Resim : 1

MASTERCHEF ALLSTAR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da ödül oyunu ilk turunda şefler, on çeşit farklı ekmek yapmalarını istedi. Ekmeklerin yapımı için verilen süre ise bir saat oldu. Oyun öncesinde Mavi takımdan Sergen, oyuna katılmak istemediğini söyledi ve stüdyoyu terk etti. 

MasterChef AllStar 100 bin lira ödülü kim kazandı? - Resim : 2

Süre sonunda şefler, hazırlanan ekmeklerin tadımını yaptı. Şeflerin kararı ile ödül oyunu ilk turunu Kırmızı takım 6-4 kazandı. Araz'ın yaptığı sac ekmeği gecenin en iyi ürünü seçildi.

MasterChef AllStar 100 bin lira ödülü kim kazandı? - Resim : 3

İkinci turda ise kırmızı takım yarışmacılarından değerlendirme yemeği yapmaları istendi. Evde kalan ekmekle yapılacak yemek yapacak yarışmacılara verilen süre 45 dakika idi.

MasterChef AllStar 100 bin lira ödülü kim kazandı? - Resim : 4

Süre sonunda şeflerin kararı ile son üçe kalan Çağatay, Kıvanç, Suna oldu. Finalde büyük ödülü kazanan isim ise Suna oldu.

 

 

MasterChef Türkiye
Dibi bataklık olan gölette felaket: 2 kız çocuğu boğuldu Manisa'da orman yangını! Ekipler devrede Kadir Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, fazileti İçinde hasta olduğuna inanmayan maganda ambulansa geçit vermedi