MasterChef 8. yarışmacı kim oldu? 20 Temmuz MasterChef 2024'te kim kazandı?

MasterChef 2024'ün 8. yarışmacısı belli oldu. 20 Temmuz 2024 tarihli MasterChef son bölümde ilk turda Churros tatlısı yapılırken ikinci turda yaratıcılık oyunu oynandı. İki turun sonunda şefler, MasterChef 2024'ün 8. yarışmacısını belirledi. Peki, MasterChef'te kim kazandı, kim ana kadroya girdi?

MasterChef 8. yarışmacı kim oldu? 20 Temmuz MasterChef 2024'te kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2024 sezonu ana kadro yarışmacıları final turunda belirleniyor. İkinci grubun yarışmacıları, iki turlu oyunda en iyi yemekleri yaparak isimleri yazılı önlüğü almaya çalışıyor. Dün akşamki son bölümde Churros ve bakla ile kreatif tabak çıkarmaya çalıştı. 20 Temmuz MasterChef 2024'te kazanan ismi şefler tadım sonrasında açıkladı.

MasterChef 8. yarışmacı kim oldu? 20 Temmuz MasterChef 2024'te kim kazandı? - Resim : 1

İLK TURDA CHURROS'U EN İYİ YAPANLAR KİMLER?

Şefler, ilk turda yarışmacılardan Churros tatlısı yapmalarını istedi. Bunun için 35 dakika süre verildi. Süre bitiminde şefler tadım yaparak ikinci tura geçen isimleri açıkladı. Şirin, Akın, Alper, Enes, Ayşe, Umut bu turun en iyileri olarak yaratıcılık oyununa geçti. 

MasterChef 8. yarışmacı kim oldu? 20 Temmuz MasterChef 2024'te kim kazandı? - Resim : 2

ANA KADROYA GİREN 8. YARIŞMACI

MasterChef'te ikinci turda bakla ile yaratıcılık oyunu oynandı. 45 dakika süre sonunda şefler, tabakların tadımını yaptı. Günün en kreatif ve lezzetli tabağını çıkaran Alper, MasterChef'in 8. yarışmacısı oldu. 

MasterChef 8. yarışmacı kim oldu? 20 Temmuz MasterChef 2024'te kim kazandı? - Resim : 3

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA GİREN İSİMLER

Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper

Vücudunda gazlı bez unutuldu, hayatı karardı İki gün önce işe başladığı inşaatta öldü 13 yaşındaki çocuk denizde kayboldu Donör son anda vazgeçti, hasta hayatını kaybetti