MasterChef 2024'te ana kadroya giren ilk yarışmacı kim oldu? 12 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?

MasterChef 2024'te ana kadroya giren ilk yarışmacı belli oldu. Yeni sezon yarışmacılarını belirlemek için adayların zorlu mücadelesi devam ediyor. İlk tur ve düello turu sonunda MasterChef final turuna çıkan adaylar, ismi yazılı önlüğü alıp ana kadroya girmeye çalışıyor. Peki, MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya giren ilk isim kim oldu?

MasterChef 2024'te ana kadroya giren ilk yarışmacı kim oldu? 12 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?

Sevilen yarışma MasterChef 2024'te yeni sezonun ilk yarışmacısı belli oldu. MasterChef 2024 ana kadrosuna girmek için yarışmacılar, yeteneklerini sergiliyor, tezgahlarda hünerlerini gösteriyor. 12 Temmuz Cuma MasterChef 2024 son bölümde iki turlu oyun sonunda ismi yazılı önlüğü alarak ana kadroya giren yarışmacı belirlendi. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...

MasterChef 2024'te ana kadroya giren ilk yarışmacı kim oldu? 12 Temmuz MasterChef'te kim kazandı? - Resim : 1

İLK TURDA KİMLER ÜST TURA GEÇTİ?

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu MasterChef 2024 final turu başladı. Bu turda ilk etapta yarışmacılar istenilen bir yemeği en iyi şekilde yaparak ikinci tura geçmeye çalışıyor.

MasterChef 2024'te ana kadroya giren ilk yarışmacı kim oldu? 12 Temmuz MasterChef'te kim kazandı? - Resim : 2

Final turu ilk etabında istenilen yemek Kilis Tava oldu. Bu yemek için verilen süre 60 dakika oldu. Bu süre sonunda en iyi Kilis Tava hazırlayan altı isim; Zeynep, Hakan, Şeyhmus, Enes, Bera ve Ümmühan oldu.

MasterChef 2024'te ana kadroya giren ilk yarışmacı kim oldu? 12 Temmuz MasterChef'te kim kazandı? - Resim : 3

MASTERCHEF'TE KADROYA GİREN İLK YARIŞMACI OLDU?

İkinci turda yarışmacılardan 45 dakika içinde frambuaz, böğürtlen, frenk üzümü ve yaban mersini ile yaratıcı bir yemek hazırlamaları istendi.

MasterChef 2024'te ana kadroya giren ilk yarışmacı kim oldu? 12 Temmuz MasterChef'te kim kazandı? - Resim : 4

Süre sonunda tadım yapan şefler; en başarılı yemeği yapan ismin Zeynep olduğunu söyledi. Böylece Zeynep, MasterChef 2024'ün ana kadrosuna giren ilk ismi oldu.

MasterChef 2024'te ana kadroya giren ilk yarışmacı kim oldu? 12 Temmuz MasterChef'te kim kazandı? - Resim : 5

MASTERCHEF ZEYNEP KİMDİR?

Zeynep ismini kullanan Sena Zeynep Gültepe, 27 yaşındadır. 6 senedir profesyonel aşçılık yapmaktadır. Son bir senedir fırıncı olarak hizmet vermektedir. Bir kafede workshop yapmaktadır.

Sena Zeynep Gültepe, Asya usulü uykuluk ile yarışmada 3 evet almıştı.

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji'den 13-14 Temmuz 2024 il il hava durumu tahmini Ortalığı karıştıran hayali üniversite iddiası! Rektörü lise mezunu 10 Muharrem ne zaman? 2024 Aşure Günü hangi güne denk geliyor? 15 Temmuz ne zaman, hangi gün 2024? 15 Temmuz resmi tatil mi?