MasterChef 15. yarışmacı kim oldu 2024? 28 Temmuz MasterChef ana kadrosuna kim girdi?

MasterChef 15. yarışmacısı belli oldu. Eleme turunun üçüncü grubunda MasterChef Türkiye 2024 ana kadrosuna giren son isim belli oldu. 28 Temmuz Pazar akşamı ekrana gelen MasterChef son bölümde astarlı sütlaç ve yaratıcılık oyunu ile önlüğü alan isim belirlendi. Peki, MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi?

MasterChef 15. yarışmacı kim oldu 2024? 28 Temmuz MasterChef ana kadrosuna kim girdi?

MasterChef Türkiye 2024 ana kadrosu belli oluyor. Dün akşam, 28 Temmuz 2024 tarihli MasterChef son bölümde iki turlu oyun sonunda önlüğü alan isim belli oldu. Üçüncü grubun yarışmacıları, ilk turda astarlı sütlaç yaptı, ikinci turda miso ana ürünle ile kreatif bir tabak için uğraştılar. Gecenin sonunda en iyi tabağı çıkaran isim, MasterChef 15. yarışmacısı olarak adını yazdırdı. İşte son bölümde yaşananlar...

MasterChef 15. yarışmacı kim oldu 2024? 28 Temmuz MasterChef ana kadrosuna kim girdi? - Resim : 1

İLK TURU KİMLER GEÇTİ?

Üçüncü gruptan ana kadroya girecek son yarışmacıyı belirlemek için şefler, ilk turda astarlı sütlaç yapmalarını istedi. Bu tatlı için 50 dakika süre verildi. Süre sonunda tadım yapan şefler, Ensar, Deniz, Niko, Nigar ve Leyla'nın ikinci tura çıktığını açıkladı. 

MasterChef 15. yarışmacı kim oldu 2024? 28 Temmuz MasterChef ana kadrosuna kim girdi? - Resim : 2

MASTERCHEF 15. YARIŞMACISI KİM OLDU?

Şefler, önlüğü alacak ismi belirlemek için yarışmacılara, ikinci turda ana ürün olarak shino miso verdi. Fermente edilmiş bir Japon yemeği olan miso ile yapılacak yaratıcı tabak için 45 dakika süre verildi. Sürenin sonunda şefler, MasterChef'in 15. yarışmacısının Nigar olduğunu açıkladı. 

MasterChef 15. yarışmacı kim oldu 2024? 28 Temmuz MasterChef ana kadrosuna kim girdi? - Resim : 3

MASTERCHEF ANA KADRO YARIŞMACILARI

Zeynep - Hakan - Onur - Ümmühan - Deniz - Çağlar - Serhat - Alper - Ayşe - Beril - Semih - Eda -Muratcan - Zeynep - Nigar

Eyyam-ı bahur sıcakları başlıyor! Eyyam-ı bahur nedir? Haşemalı kadının havuza girişi engellendi Milli Emlak uygun fiyatlı arsa satışları 24 ay vade ile satılıyor Gaziantep'te orman yangını!