MasterChef 13. yarışmacısı kim oldu? 26 Temmuz MasterChef 2024'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi?

MasterChef'te ana kadroya giren 13. yarışmacı dün belli oldu. 26 Temmuz 2024 tarihli MasterChef son bölümde 3. grubun ana kadroya girme mücadelesi devam etti. İlk turda Paris Brest tatlısı, ikinci turda mantar ile yaratıcılık oyunu oynandı. Gecenin en iyi tabağını hazırlayan yarışmacı, ismi yazılı önlüğü alarak ana kadroya girdi. İşte MasterChef ana kadro yarışmacıları...

MasterChef 13. yarışmacısı kim oldu? 26 Temmuz MasterChef 2024'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi?

Sevilen yemek programı MasterChef Türkiye 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonun ana kadro yarışmacıları, üçüncü gruptan seçilmeye devam ediyor. İlk turda Paris Brest tatlısını iyi yapan altı isim, ikinci turda mantar ile kreatif yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Finalde ise şefler, Zübeyde ile Muratcan arasında ana kadroya giren 13. ismi açıkladı.

MasterChef 13. yarışmacısı kim oldu? 26 Temmuz MasterChef 2024'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? - Resim : 1

İLK TURU KİMLER GEÇTİ?

MasterChef 2024 son bölümün ilk turunda şeflerin yapılmasını istediği yemek Paris Brest oldu. Bu tatlı için verilen süre bir saat idi.

MasterChef 13. yarışmacısı kim oldu? 26 Temmuz MasterChef 2024'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? - Resim : 2

Süre sonunda şefler, hazırlanan tatlıların tadımını yaptı ve ikinci tura geçen isimleri açıkladı. Rakiplerinden daha iyi hazırlayarak ikinci tura geçen isimler; Nigar, Zübeyde, Muratcan, Niko, Erim ve Nida idi.

MasterChef 13. yarışmacısı kim oldu? 26 Temmuz MasterChef 2024'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? - Resim : 3

ANA KADROYA GİREN 13. YARIŞMACI KİM OLDU?

İkinci turda yarışmacılara, on çeşit mantar verildi. Bu mantarların ana ürün olduğu yaratıcı yemek için 45 dakika süre verildi. Şefler, süre bitiminde hazırlanan yemeklerin tadımını yaptı.

MasterChef 13. yarışmacısı kim oldu? 26 Temmuz MasterChef 2024'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? - Resim : 4

Finale kalan isimler Muratcan ve Zübeyde idi. Rakibinden daha iyi tabak çıkaran Muratcan, şeflerin kararı ile MasterChef'in 13. yarışmacısı oldu.

Dünyanın en zehirlilerinden biri Türkiye'de görüldü Metan gazı patlaması: 1 ölü Bahçede Kangal saldırısı! Başını ısırdı 100 dikiş atıldı Belediyeye Yeni Personel Alım İlanı: İşçi, Şoför ve Operatör Pozisyonları Başvuruları Başlıyor