Kütahya'da Örümcek Adam ile Teyzenin Gülümseten Diyaloğu

Türkiye'yi Örümcek Adam kostümüyle gezen Salih Ayaz Koç, Kütahya'da bir teyze ile komik bir diyalog yaşadı.

Kütahya'da Örümcek Adam ile Teyzenin Gülümseten Diyaloğu

Salih Ayaz Koç, Türkiye'yi gezme hayaliyle yola çıkan bir maceraperest. Örümcek Adam kostümüyle çıktığı yolculuğunda, 48'inci durağı Kütahya oldu. Depremlerin ardından çocuklara moral vermek amacıyla çeşitli şehirleri gezen Koç, Kütahya'da da ziyaretlerde bulundu.

Tarihi Yerleri Ziyaret Etti

Kütahya'da tarihi Germiyan Sokağı ile Hisar Kalesini gezen Koç, gezisi sırasında yerel halkla da etkileşimde bulundu. Yerel halkla bir araya gelerek güzel anılar biriktiren Koç, Kütahya'nın tarihi ve turistik yönlerine hayran kaldığını dile getirdi.

Komik Diyalog

Bu geziler sırasında, bir aile ile piknik yapan yaşlı bir kadın olan Hatice Teyze, Koç'a yiyecek ikramında bulundu. Hatice Teyze, Koç'tan maskesini çıkarmasını istediğinde, "Ekmek yemen için ağzını açıver oğlum. Dur bi ağzını açalım len." sözleriyle çevredeki herkesi gülümsetti. Daha sonra Koç, Hatice Teyze'den poşet içinde ekmek, peynir ve üzüm aldı.

Sosyal Sorumluluk Projesi

Çocuklarla fotoğraf çektiren Salih Ayaz Koç, bu gezinin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu vurguladı. Depremden etkilenen çocuklara moral vermek için yola çıktığını belirten Koç, "Aileme 'Örümcek Adam' kıyafeti aldırıp yola çıktım. Daha sonra Türkiye turu yapmak istedim. Gezdiğim şehirlerde tarihi yerleri, kültürel mekanları ziyaret ediyor ve vatandaşlarla buluşuyorum." diyerek düşüncelerini paylaştı.

Türkiye'yi gezme hayaliyle

Türkiye'yi gezme hayaliyle "Örümcek Adam" kostümü ile yola çıkan Salih Ayaz Koç'un 48'inci durağı, Kütahya oldu. Kütahya'da tarihi Germiyan Sokağı ile Hisar Kalesi'ni gezen Koç, Belediyenin işlettiği Döner Gazino'da soluklandı.

Gelibolu'da Hayat Kurtaran Anlar Diyarbakır Kültür Yolu Festivali Başlıyor Türk Hava Yolları'nda üzücü olay Togg T10X şarj sırasında alev alev yandı