Kurbanlık fiyatları kaç lira? 2024 küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık fiyatları, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kurban Bayramı, 16 Haziran'da başlayacak. Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların kurban pazar yerlerinde satışları devam ediyor. Peki, kurbanlık ne kadar? 2024 küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık fiyatları kaç lira? 2024 küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Yılın ikinci dini bayramı Kurban Bayramı yaklaşıyor. 16 Haziran'da başlayacak bayrama kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, kurbanlık fiyatlarını araştırıyor. Diyanet'in açıkladığı vekaletle kurban kesim bedelleri sonrasında kurban pazarlarında satışlar sürüyor. Vatandaşlar da kesmek istedikleri koyun, dana, koç fiyatlarını öğrenmeye çalışıyor. İşte 2024 küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları...

Kurbanlık fiyatları kaç lira? 2024 küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? - Resim : 1

2024 KURBAN KESİM FİYATLARI NEDİR?

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2024 yılı vekâletle kurban kesim bedelini yurt içinde 11.750 TL, yurt dışında ise 4.750 TL olarak belirledi.

Kurbanlık fiyatları kaç lira? 2024 küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? - Resim : 2

KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Kurban Bayramı 16 Haziran Pazar günü başlıyor. İstanbul'da büyükbaş kurbanlık fiyatlarının 90 ile 180 bin lirasında, küçükbaş kurbanlık fiyatlarının ise 8 bin lira ile 18 bin lira arasında olması bekleniyor. Kurbanlıkların ise haziran başında İstanbul'a getirilmesi bekleniyor.

Kurbanlık fiyatları kaç lira? 2024 küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? - Resim : 3

KIZILAY KURBANLIK BAĞIŞ 2024 FİYATLARI

Gelenekselleşen vekâletle kurban kesim kampanyasını başlatan Türk Kızılay, kurban bedel fiyatının yurt içi ve Gazze için 11 bin 750 lira, yurt dışı için ise 4 bin 300 lira olarak açıkladı.

 

Adana'da otobüsün açık kapısı ölümü! İstenen ceza belli oldu İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar oldu? Survivor'da ilk bireysel dokunulmazlığı kazanan ve onun potaya gönderdiği isim! Bugün hava nasıl olacak 30 Mayıs 2024? Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı