Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bakan'dan emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihi açıklaması!

Kurban Bayramı, 16 Haziran'da başlıyor. Bayram tarihi yaklaşırken emekli vatandaşlar bayram ikramiyesi ödeme tarihlerini araştırmaya başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, konuya dair merak edilen açıklamayı yaptı. Peki, 2024 Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bakan'dan emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihi açıklaması!

Bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? 16 Haziran'da başlayacak Kurban Bayramı öncesinde emekliler, son dakika bayram ikramiyesi haberlerini yakından takip ediyor. Konuya dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan "Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek?" sorusunu cevaplandırdı. İşte detaylar...

Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bakan'dan emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihi açıklaması! - Resim : 1

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan emeklilerin bayram ikramiye ödemeleri için de tarih ayarlama çalışmasının devam ettiğini belirtti. Bakan Işıkhan, "Bayramdan önce vereceğiz, yakın zamanda takvim açıklanacak" dedi.

Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bakan'dan emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihi açıklaması! - Resim : 2

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak konusunda resmi açıklama gelmedi. 10 Nisan'da başlayan Ramazan Bayramı öncesinde 2-5 Nisan arasında emekli ikramiyesi ödemesi yapılmıştı. Aynı şekilde 16 Haziran'da başlayacak Kurban Bayramı ikramiyelerinin de bayram öncesindeki haftada ödeneceği tahmin ediliyor. Ayrıca emekli maaşı ile ikramiyenin birlikte yatırılacağı da ihtimaller dahilinde. 

Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bakan'dan emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihi açıklaması! - Resim : 3

SKK, BAĞKUR, EMEKLİ SANDIĞI BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ

Emekliler aylık ödemelerini tahsisat numarasına göre alıyor. Bayram ikramiyesi ödemeleri de geçtiğimiz seneler de aynı şekilde tahsisat numarasına göre ödendi.

4A, 4B, 4C emeklileri, ikramiye ödemelerini emekli maaşlarını aldıkları bankalar aracılığıyla alabilecek. 

Özer Uçuran Çiller kimdir? Özer Uçuran Çiller kaç yaşında öldü? 13 yılda 5 dosya yaktı yine alamadı Babalar Günü ne zaman, hangi pazar? 2024 Babalar Günü haziranın kaçında, kaç gün kaldı? İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı