KPSS-2024/5 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS-2024/5 tercih sonuç tarihi merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı için KPSS-2024/5 tercihleri 21-28 Şubat 2024 tarihleri arasında yapıldı. Adaylar, tercihlerini ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresinden yaptı. Peki, Sağlık Bakanlığı KPSS-2024/5 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

KPSS-2024/5 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS 2024/5 Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı için ÖSYM tercihleri 21 - 28 Şubat 2024 tarihleri arasında alındı. Adaylar tercihlerini KPSS puanı ile gerçekleştirdi. Bu kapsamda değerlendirmeler şehir ve kontenjana göre en yüksek puandan en düşük puana kadar sıralama ile yapılıyor. Kontenjan sayısı kadar atama yapılacak. Tercih yapan binlerce kişi, KPSS-2024/5 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Peki, Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS-2024/5 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

 TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS 2024/5 tercih yapma süresi 28 Şubat 2024 tarihinde sona erdi. Tercih sonuçlarının önümüzdeki haftadan itibaren açıklanması bekleniyor. Tercih sonuçları ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresinden yayımlanacak. 

KPSS-2024/5 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

İSTENİLEN BELGELER

Yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından ilan edildikten sonra, adayların göreve başlamak üzere başvuruda bulunacakları tarihler, istenen belgeler ve diğer bilgiler https://yhgm.saglik.gov.tr internet sayfasında duyurulacaktır.

KPSS-2024/5 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 3

KONTENJANA GÖRE TABAN KPSS PUANI NE OLACAK?

Söz konusu yayımlanacak olan tercih yerleştirme işlemlerine göre Mezuniyete göre beklenen ve Kontenjana göre beklenen puanlar aşağıdaki gibidir ve ilgili puanlar sonuçlarla birlikte farklı olabilir.

Lise Mezunu En düşük  74 puan ile 
Ön Lisans Mezunu En Düşük  70 puan ile 
Lisans Mezunu En düşük 64  puan ile atama bekleniyor.

İstanbul Boğazı tek yönlü gemi trafiğine açıldı Denebunu 1,8 Milyon Dolar Yatırım Aldı Bu haftaki cuma hutbesi konusu nedir? Diyanet cuma hutbesi tam metni yayımlandı mı? Bugün İstanbul baraj doluluk oranı kaç oldu?