Kolombiya'da genç kadına yıldırım çarptı! O anlar kamerada

Kolombiya'da plajın keyfini çıkaran kadına yıldırım çarptı. Bir anda yere yığılan kadın hayatını kaybederken feci anlar kameralara yansıdı. Ülkede yıldırım çarpmasından yaşamını yitirenlerin oranının yüzde 10 olduğu biliniyor.

  • Kolombiya'nın Cartagena kentinde tatil için gittiği Boquilla Plajı'nda manzaranın, denizin ve kumun tadını çıkarmak isteyen Froilanis Maireth Rivas Roman isimli kadın yıldırım çarpması sonucu feci bir şekilde can verdi.

BİR ANDA YERE YIĞILDI

  • Güvenlik kameralarına anbean yansıyan görüntülerde kadının yıldırım çarpmasından sonra yere yığıldığı görülüyor.

Kolombiya'da genç kadına yıldırım çarptı! O anlar kamerada - Resim : 1

YANINDAN GEÇEN POLİS KENDİSİNİ YERE ZOR ATTI

  • O sırada kadının yanından geçen bir polis memuru da korkudan kendisini yere attı. Bölgedeki diğer tatilcilerin sağlık durumun iyi olduğu belirtilirken Roman'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği açıklandı.

Kolombiya'da genç kadına yıldırım çarptı! O anlar kamerada - Resim : 2

ÖLÜMLERİN YÜZDE 10'U YILDIRIM ÇARPMASINDAN KAYNAKLANIYOR

  • Kolombiya'da yetkililer bu tür olayların çok sık yaşandığını ve yıldırım çarpmasından yaşamını yitirenlerin oranının yüzde 10 olduğunu aktardı.
  • Resmi verilere göre yıldırım çarpması ihtimali bir milyonda bir olarak kayıtlara geçiyor.

Kolombiya'da genç kadına yıldırım çarptı! O anlar kamerada - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ Üçler Döner sahibi Mustafa Atmaca'dan 'verem' iddialarına yanıt MasterChef'te altın kaşığın atıldığı gecede dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kimler oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?