Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman Show TV'de başlıyor?

Kızılcık Şerbeti, gerçek bir hikayeden uyarlanan dram dizisi. Show TV'de her cuma akşamı ekrana gelen dizi, en çok izlenen TV dizileri arasında yer alıyor. Sezon finalinde ölümlü trafik kazası izleyenleri merak içinde bıraktı. Bu yüzden Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman başlayacak merak ediliyor. İşte Kızılcık Şerbeti yeni sezon detayları...

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman Show TV'de başlıyor?

Cuma akşamları ekrana gelen dizi Kızılcık Şerbeti'nin gerçek hikayeden uyarlandı. Show TV'de yayınlanan dizide heyecan dur durak bilmiyor. Birçok sahnesi ile gündeme gelen Kızılcık Şerbeti'nde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman oynuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman başlıyor?

KIZILCIK ŞERBETİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kızılcık Şerbeti ilk bölümü, Show TV'de 28 Ekim 2022 tarihinde yayınlandı. 9 Haziran'da ekrana gelen 29. bölümle sezon finali yapmıştı. Dizinin 2. sezon tarihi kesin değil fakat Kızılcık Şerbeti 30. bölümü 15 Eylül'de yayınlanması bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman Show TV'de başlıyor? - Resim : 1

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti sezon finalinde, yeni evli olan Nursema ve Umut’un farklı yaşam standartları evliliklerinin ilk günlerinde yüzünü gösterdi. Nursema’nın ailesini yemeğe davet ettiği akşam yaşananlar her iki tarafında üzülmesine neden oldu. Bölümde Ömer’in, Kıvılcım’a yaptığı romantik sürprizler izleyenleri adeta mest etti.

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman Show TV'de başlıyor? - Resim : 2

Kıvılcım’a hayalindeki evi satın aldıktan sonra günübirlik Paris’e uçarak, konsoloslukta evlenen çiftin rüya gibi nikahı ekran başındaki izleyenleri hayran bıraktı. Doğacak ikiz bebeklerinin velayetini alarak Fatih’ten boşanmak isteyen Doğa istediği delilleri Alev sayesinde elde etti. Doğa, kendi elleriyle hazırladığı akşam yemeğinde aileleri bir araya getirerek intikamını aldı.

Kıvılcım, Ömer ve Alev’in davetli olduğu Ünallar’ın evinde, Doğa’nın, Fatih’in kendisini aldattığını ve boşanacağını açıklamasıyla adeta kıyamet koptu. Evi terk eden Doğa’nın yaşadığı ağır olayla doğum sancıları başladı ve tek başına hastaneye gitti. Büyük bir üzüntü yaşayan Doğa bebeklerinden birini kaybetti. Diğer taraftan karşı karşıya gelen Pembe ve Alev’in yaşadığı tartışmayla Alev’in yaptığı itiraflar izleyenleri şoke etti.

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman Show TV'de başlıyor? - Resim : 3

Doğa’yı bulmak için evden ayrılan Ömer ve Kıvılcım da büyük bir trafik kazası geçirdi. Olay yerine gelen polislerin kazada bir ölünün olduğunu söylemesi final sahnesine damga vurdu.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir.

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman Show TV'de başlıyor? - Resim : 4

Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakar bir ailedir.

Kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. Kızılcık Şerbeti; doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman Show TV'de başlıyor? - Resim : 5

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

Malazgirt Meydan Muharebesi ne zaman, kaçıncı yıl dönümü? Anadolu'nun kapılarının açıldığı savaş: Malazgirt Topun ardından yola fırlayan çocuk hayatından oldu Göle giren yaşlı adam boğularak can verdi