"Kilon fazla" denilerek The Beach of Momo'ya alınmadı! Genç kadından gündem olan iddia

Tatil bölgelerindeki beachler, fiyat ve hizmetleri nedeniyle sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Genç bir kadın Çeşme'deki The Beach of Momo'ya "Buraya girmek için kilolarınız biraz fazla" denilerek alınmadığını söyledi. Tatilcinin iddiaları gündem oldu.

Tatil için İzmir'e giden genç kadın, Çeşme'deki The Beach of Momo hakkında flaş bir iddiada bulundu. Kiloları nedeniyle içeri alınmadığını belirten kadın, sosyal medyada paylaştığı video ile gündem oldu.

"Kilon fazla" denilerek The Beach of Momo'ya alınmadı! Genç kadından gündem olan iddia - Resim : 1
Genç kadın, The Beach of Momo'nun kendisini kiloları nedeniyle içeri almadığını iddia etti

"BUNU HERKES BİLMELİ"

The Beach of Momo hakkındaki iddialarına "Önce bir tanıdık bularak rezervasyon yaptırdık" diyerek başlayan genç kadın, yaşadığı hayal kırıklığını anlattı.

Çeşme'deki ünlü beach'e gelen genç kız "Bu ismi unutmayın. Emrah Bey rezervasyonumuzun olmadığını söyledi. Daha sonra içerisinin kapasitesi dolu" dedi.

Çeşme'deki The Beach of Momo
Çeşme'deki The Beach of Momo

Ardından arkadaşının ısrar ettiğini ve Emrah Bey tarafından "Buraya girmek için kilolarınız biraz fazla" cevabı aldığını söyledi.

"Kilon fazla" denilerek The Beach of Momo'ya alınmadı! Genç kadından gündem olan iddia - Resim : 3

DAHA ÖNCE DE ALAÇATI'DA TESETTÜR SKANDALI YAŞANMIŞTI

Hatta son olarak @fnkblog isimli bir kadın kullanıcı Alaçatı'da bulunan bir beach club'a tesettürlü olduğu için alınmadığını iddia etmişti.

Harika Avcı'nın son hali: Harika Avcı kimdir, kaç yaşında? İhlas Suresi Türkçe okunuşu, Arapça yazılışı, anlamı, fazileti Sıcaklık rekoru Eskişehir'de mi Hatay'da mı? Uzmanına sorduk 'Aldığımız nefesin içimizi yaktığını hissettim'