İŞKUR Karayolları 3000 işçi alımı başvuru nereden, nasıl yapılır?

Karayolları 3 bin işçi alımı başvuruları başladı. Karayolları Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatı için işçi alımı yapacağını duyurmuştu. İŞKUR üzerinden yapılacak KGM işçi alımı başvuruları bugün başladı. Peki, Karayolları işçi alımı başvuru şartları nelerdir? Hangi pozisyonlar için alım yapılacak? İŞKUR Karayolları işçi alımı başvuru ekranı...

İŞKUR Karayolları 3000 işçi alımı başvuru nereden, nasıl yapılır?

Karayolları Genel Müdürlüğüne alım yapılacak 3 bin işçi alımı başvuruları bugün başladı. KGM tarafından yapılan açıklamada çeşitli pozisyonlarda merkez ve taşra teşkilatına personel alımı duyurusu yapmıştı. Başvuru yapmak için vatandaşlar, Karayolları işçi alımı başvurusu nereden yapılıyor, KGM işçi alımı başvuru şartları nelerdir araştırmaya başladı. İşte karayolları işçi alımı detayları...

KARAYOLLARI İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinde talebimiz Açık İş İlanlarında 02/05/2023 tarihinde ilan edilecek ve 5 gün ilanda kalacak.

KARAYOLLARI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI VE POZİSYONLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KARAYOLLARI İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILACAK?

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir.

Karayolları İşçi Alımı Başvurusu için tıklayınız

Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü mesai bitimine kadar uzatılır.

Mayıs ayının ilk günü kar sürprizi Tanju Özcan AK Parti'yi suçlamıştı gerçek başka çıktı 30. dönem POMEM kontenjanı artırıldı! POMEM başvuru nasıl yapılır? Doğalgaz ne zaman ücretsiz olacak?