Karayolları 3000 işçi alımı başvuru şartları neler, başvuru nasıl yapılır?

Karayolları Genel Müdürlüğü, 3 bin işçi yapılacağını duyurdu. Merkez ve taşra teşkilatı işyerlerine süresi belirli olmayan sürekli iş sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere alınacak personel alımı başvuru şartları açıklandı. Peki, Karayolları işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Karayolları 3000 işçi alımı başvuru şartları neler, başvuru nasıl yapılır?

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından üç bin sürekli işçi alımı yapılacağı açıklandı. Karayollarına bağlı çeşitli birimlerde alınacak personel için başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Peki, Karayolları işçi alımı başvuru şartları neler? Karayolları personel alımı için başvurular nasıl, nereden yapılacak? Karayolları işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

KARAYOLLARI İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinde talebimiz Açık İş İlanlarında 02/05/2023 tarihinde ilan edilecek ve 5 gün ilanda kalacak.

KARAYOLLARI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI VE POZİSYONLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Karayolları 3000 işçi alımı başvuru şartları neler, başvuru nasıl yapılır? - Resim : 1

KARAYOLLARI İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILACAK?

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir.

Karayolları İşçi Alımı Başvurusu için tıklayınız

Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü mesai bitimine kadar uzatılır.

Hırsız diye yakalanan kişi terörist çıktı Profesöre büyük şok! Telefondaki sese kandı sahte MİT'çilere 400 bin eurosunu ve... Teknofest nerede? Teknofest'e nasıl gidilir? Şiddetli yağış köprüyü ortadan ikiye böldü