Kanlı Ay Tutulması ne zaman, saat kaçta olacak? Kanlı Ay Tutulması Türkiye'den görülecek mi?

Kanlı Ay Tutulması, meraklılarının gündeminde. Kanlı Ay Tutulması, Ay'ın Dünya'nın gölgesine girmesiyle gerçekleşiyor. Bu doğa olayını kaçırmak istemeyenler, Kanlı Ay Tutulması ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek, Türkiye'den görülecek mi araştırıyor. İşte 2023 Kanlı Ay Tutulması detayları...

Kanlı Ay Tutulması ne zaman, saat kaçta olacak? Kanlı Ay Tutulması Türkiye'den görülecek mi?

Kanlı Ay Tutulması 2023 vakti yaklaşıyor. Önemli bir doğa olayı olan Kanlı Ay Tutulması bu hafta gerçekleşecek. Bu anı görüntülemek ve izlemek isteyenler Kanlı Ay Tutulması ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek merak ediyor. Peki, Kanlı Ay Tutulması Türkiye'den görülecek mi?

Kanlı Ay Tutulması ne zaman, saat kaçta olacak? Kanlı Ay Tutulması Türkiye'den görülecek mi? - Resim : 1

KANLI AY TUTULMASI NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?

Mayıs ayında gerçekleşen ay tutulması sonrasında 2023 Kanlı Ay Tutulması bu hafta sonu gerçekleşecek. Kandilli Rasathanesi 2023 yılı gök olayları takvimine göre 28-29 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşecek.

Parçalı Ay tutulması saat 21:01'de başlayacak ve 01:26'da sona erecek.

Kanlı Ay Tutulması ne zaman, saat kaçta olacak? Kanlı Ay Tutulması Türkiye'den görülecek mi? - Resim : 2

KANLI AY TUTULMASI TÜRKİYE'DEN GÖRÜLECEK Mİ?

Kanlı Ay Tutulması, Asya, Avrupa Afrika’da tamamı izlenecek. Afrika'nın en batı ucu, Atlas Okyanusu ve Amerika kıtasının doğusunda tutulma devam ederken Ay doğacak. Yani Kanlı Ay Tutulması Türkiye'den görülecek.

Kaç abla var? İzlerken şaşı olacaksınız İnşaat kazısında 330 yılına ait bir kadın mezarına rastlandı 2023 Kasım celbi askerlik yerleri nasıl öğrenilir? İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz mi?