Kahramanmaraş'ta eskiyen eşyalar yeniden hayata dönüyor!

Kahramanmraş'ta bir tamir ustası, eskiyen eşyaları tekrardan onarıp, kullanılabilir hale getiriyor. Usta Orhan Yoğun açıklamasında "İnsanların manevi olarak mutlu olmalarını sağlıyorum." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta eskiyen eşyalar yeniden hayata dönüyor!

Kahramanmaraş'ta tamir ustası Orhan Yoğun, eskiyen eşyaları tekrardan hayata bağlıyor. Eski eşyalara hayat verdiğini belirten Yoğun açıklamasında, "Normalde insanlar bir çaydanlığı 500-1000 TL'ye alırken ben burada eski çaydanlığı 50-100 TL 'ye parlatarak yenileyerek veriyorum. Hem ekonomik olarak zora düşmüyorlar hem de manevi olarak mutlu olmalarını sağlıyorum. " dedi.

Kahramanmaraş'ta eskiyen eşyalar yeniden hayata dönüyor! - Resim : 1

"BURADA HERKES ÇOK MEMNUN"

İnsanlara faydalı olmak için elinden geleni yaptığını söyleyen Yoğun, "50 yıldır bu işi yapıyorum. Burada yaptığımız iş geri dönüşüm dediğimiz eskimiş, kulpları kopmuş olan eskiyi parlatarak her şeye hayat veriyoruz. Burada tencerenin parlaması, çaydanlıkların tamiri, parlaması ve çeşitli tamiratlar yapıyorum. Boş kalmamak için her şeyi yapıyorum. İnsanlara faydam olsun diye uğraşıyorum. Burada herkes çok memnun" ifadesini kullandı.

Kahramanmaraş'ta eskiyen eşyalar yeniden hayata dönüyor! - Resim : 2

"BU BANA AYRI ZEVK VERİYOR"

Yoğun, "Normalde insanlar bir çaydanlığı 500-1000 TL'ye alırken ben burada eski çaydanlığı 50-100 TL 'ye parlatarak yenileyerek veriyorum. Hem ekonomik olarak zora düşmüyorlar hem de manevi olarak mutlu olmalarını sağlıyorum. Buda beni daha çok mutlu ediyor. Eskimiş olan ne varsa onu yenileyip tekrar kullanılması bu bana ayrı zevk veriyor. İnsanların bana burada dua etmesi çok güzel. İnsanların hem Türkiye ekonomisine, hem kendi ekonomisine faydalı olmak için ellerinden geleni yapmalarını istiyorum" dedi.

Kahramanmaraş'ta eskiyen eşyalar yeniden hayata dönüyor! - Resim : 3

Son dakika! İstanbul’da 2 gemi çarpıştı Askere gitmek için ameliyat oldu! Ölümden döndü İzmir'de yangına müdahale eden helikopter düştü! 3 kişinin cesedine ulaşıldı Şok tanıtım! Elon Musk'ın şefi MasterChef'te