İstanbul'da Svahilice eğitimleri başladı!

Afrika'nın en fazla konuşulan dillerinden Svahilice eğitimleri İstanbul'da yapılıyor. Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Iddi Seif Bakari, "Bunun bir adımı olarak Svahili dilinin de dünyanın farklı yerlerinde öğretilmesi ve konuşulması amacındayız." dedi.

İstanbul'da Svahilice eğitimleri başladı!

İstanbul'da faaliyet gösteren Al Selam Derneği ile Tanzanya Büyükelçiliği arasında imzalanan protokol kapsamında derneğin Çengelköy'de bulunan merkezinde Tanzanyalı öğretmenler Svahili dili eğitimi ​v​ermeye başladı.

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Iddi Seif Bakari, yaptığı açıklamada, Tanzanya'nın dış politikasını uygularken siyasi ve ekonomik ilişkilerin yanı sıra kültürel alanda da ilişkileri derinleştirmek istediklerini belirterek "Bunun bir adımı olarak Svahili dilinin de dünyanın farklı yerlerinde öğretilmesi ve konuşulması amacındayız." dedi.

Barajlarda seviye yükselmeye devam ediyor! İşte İstanbul barajların doluluk oranı Otomobil, yakıt dolumu esnasında alev aldı! Barajlardaki son durum yüzleri güldürdü Üç aylar ne zaman, ne kadar kaldı? 2024 Ramazan ne zaman başlıyor, ilk oruç hangi gün?